Van Poelgeest

Elektrisch rijden met karakter. Dat is de MINI Electric. Een MINI 3-deurs zoals u hem kent: compact, sportief en super strak op de weg. Maar dan anders; elektrisch. De grip en het vermogen (184 pk & 270 Nm koppel) is voortreffelijk, zeker voor een EV. Hij brengt u van 0-60 in 3,9 seconden. De range? 235 km op een enkele lading!

De eerste volledig elektrische MINI vormt een nieuw hoofdstuk in de MINI geschiedenis. Hij is vanaf maart 2020 leverbaar vanaf 34.900,-. Leased u liever een MINI? Zakelijke of privé? Dat is in beide gevallen mogelijk vanaf 499,- per maand!

Pre-Order de MINI Electric Houd mij op de hoogte

Veel gestelde vragen

Compleet anders, maar toch karakteristiek.

De MINI Electric is voorzien van een andere grille dan de benzine- en dieselversies, wel blijven de openingen zeer belangrijk voor de koeling van de auto. Het accupakket met een capaciteit van 32,6 kWh is zoals gewend in de bodem verwerkt, tussen de voor- en achteras om precies te zijn. Met iedere aanpassing in deze nieuwe MINI, die de aanduiding Cooper S op zijn achterkant heeft, streefde MINI naar sportieve wegligging en rij-ervaring.

Naast de bekende start-/stop-tuimelaar in de middenconsole zit een kleiner exemplaar waarmee de recuperatie bij het loslaten van het ‘gaspedaal’ in te stellen is. Er zijn twee standen. In de zware stand remt de auto sterk af om op te laden, meer nog dan de BMW i3 doet. In de lichte recuperatie-stand rolt de auto veel verder uit. U kunt de MINI Electric daardoor besturen met één pedaal.

  • Unplug & Play

MINI Electric voorraad

Natuurlijk hebben wij de MINI Electric voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de MINI Electric modellen of bekijk onze volledige voorraad

MIJN LEASECONTRACT LOOPT BINNENKORT AF! WAT NU?

Loopt uw leasecontract eerder af dan de MINI Electric leverbaar is? Dan hebben wij een oplossing. Bij Van Poelgeest MINI is het mogelijk om tijdelijk een MINI te rijden via een aantrekkelijk shortleasecontract. Zo rijdt u de nieuwste MINI in afwachting van een nóg nieuwere. Wanneer de MINI Electric geleverd wordt levert u deze MINI weer in en wordt het contract stopgezet. Let op: slechts beperkt beschikbaar voor de eerste reserveringen.

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

  • Persoonlijk inruilvoorstel
    Wat is uw auto waard?
  • Offerte aanvragen
    Zonder inruilauto
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

OVERBRUGGINGSAUTO

NIEUWS

De MINI Electric blijft een echte MINI

Vorige week hebben een paar Nederlandse journalisten exclusief bij het MINI hoofdkantoor in München in een prototype van de nieuwe MINI….

LEES VERDER >

Elektrische MINI E

In de loop van het volgend jaar staat er iets ‘groots’ te gebeuren: we verwachten de elektrische MINI E, het productiemodel van de vorig jaar onthulde MINI Electric Concept….

LEES VERDER >

MINI Electric Concept

In 2019 wordt de eerste volledig elektrische MINI verwacht. MINI bouwt dit volledig elektrisch aangedreven productiemodel op basis van de MINI 3-deurs en wordt…

LEES VERDER >

HomeMINIModellenMINI Electric