Van Poelgeest

Avonturier met een individuele stijl: De MINI Countryman Untamed Edition

Avonturier met een individuele stijl: De MINI Countryman Untamed Edition

Geïnspireerd door de natuur, avontuurlijk en onverzettelijk, dat is de MINI Countryman Untamed Edition kort samengevat. Doordachte techniek en robuuste vormgeving vormen samen een mooi evenwicht tussen kracht en duurzaamheid.

Offroad rijden op een nieuw niveau

Robuust, stoer en gebouwd voor avontuur, de MINI Countryman Untamed Edition is klaar voor elke uitdaging. Hij heeft een stoer uiterlijk, geavanceerde technologie, Sports Activity Vehicle-kracht, en de bijbehorende stijl. Het is een allrounder met een avontuurlijke geest. Het ALL4 Exterior Optic Pack met exclusieve geometrische lakafwerking in Momentum Grey onderstreept zijn natuurlijke, gedurfde ruige uitstraling. De opvallende Piano Black sierlijsten rond de koplampen en de grille geven hem extra uitstraling en stijl.

Krachtig en duurzaam

De Cooper en Cooper S benzinemotoren bieden allebei de kracht en efficiëntie van MINI TwinPower Turbo technologie. Maar je kunt ook opwindend, duurzaam rijden met de MINI Countryman Untamed Edition Plug-In Hybrid. Je kunt je Hybrid gemakkelijk en gemakkelijk opladen via een standaard huishoudelijk 230 volt stopcontact (SchuKo). Na ongeveer 5 uur is hij volledig opgeladen. Daarvoor hoef je geen lader te laten plaatsen. Doordachte techniek en robuust ontwerp vormen samen een mooi evenwicht tussen kracht en duurzaamheid. Hij brengt je terug naar je roots en geeft je de vrijheid en flexibiliteit om te gaan en staan waar je wilt.

3D-geprinte roosters aan de zijkant

De exclusieve roosters in de voorspatborden zijn voorzien van het sierlijke MINI Untamed patroon. Met MINI’s affiniteit met de natuur als inspiratiebron straalt de contrasterende kleur Frozen Bluestone een subtiele individualiteit uit.

Fraaie interieurafwerking

MINI’s liefde voor de natuur en kenmerkende aandacht voor detail zijn de drijvende krachten achter de esthetiek van het interieur. Subtiele accenten zoals het specifieke bergpanorama-design dat de badges van de bekleding siert en de verlichte decoratieve folie voegen extra verfijning toe. Dit wordt nog versterkt door de kenmerkende ‘Untamed’ badges op het dashboard, het stuur en de achterruiten. Wat de omstandigheden ook zijn, het interieur creëert een gevoel van kalmte en behaaglijkheid.

De Untamed Edition beschikt ook over het Premium pakket, dat bestaat uit een automatische transmissie, elektrisch inklapbare buitenspiegels, Comfort Access, achteruitrij camera, elektrisch verwarmde sportstoelen voor, Park Distance Control achter, automatische airconditioning en MINI Navigatiesysteem met Real Time Traffic Information. Ook biedt deze uitvoering tal van connectiviteitsopties voor intelligente connectiviteit en digitale services, waaronder MINI Online, Remote Services en smartphone integratie met voorbereiding voor Apple CarPlay.

Begin van een nieuw tijdperk: Charismatic Simplicity, de nieuwe designtaal voor de MINI familie van de toekomst

Overzicht

MINI Cooper

HomeMININieuwsAvonturier met een individuele stijl: De MINI Countryman Untamed Edition