Van Poelgeest

Kersenbloesem en de MINI Cabrio Sidewalk kondigen de lente aan

De natuur kent geen lockdown of social distancing. Zoals elk jaar ontwaakt de natuur na de lange winter, om zich van zijn beste kant te laten zien. In deze uitdagende tijden is het arriveren van de lente nog meer een symbool van hoop dan anders – een teken van de goede tijden die komen. De aankondiging van de lente wordt dit jaar verzorgd door de kersenbloesem en de nieuwe MINI Cabrio Sidewalk.

De explosieve schoonheid van Kersenbloesem

Kersenbloesem staat traditioneel voor schoonheid en vergankelijkheid. In de 17e eeuw was de explosieve schoonheid van kersenbloesem alleen voorbehouden aan de keizer van Japan en zijn gevolg, maar tegenwoordig wordt Hamani, het kersenbloesemfestival, in de hele wereld gevierd. In Washington D.C., de Extremadura-regio in Spanje en bijvoorbeeld in de Duitse steden Bonn en Hamburg vergapen jaarlijks vele toeristen zich aan de bloeiende kersenbomen. In deze tijden van social distancing is dit ingewikkelder, maar er is geen betere manier de bloesem te bekijken dan vanuit de schitterende MINI Cabrio Sidewalk.

De speciale MINI Cabrio Sidewalk is perfect voor de ontluikende lente. Wat is beter dan een vierzits cabrio om de eerste zonnestralen op te pikken? Blauwe lente luchten waren de inspiratie voor de speciale Deep Laguna metallic kleur, terwijl speciale strepen op de motorkap en de speciaal voor deze editie ontworpen 17-inch aluminium Scissor Spoke twotone velgen het uiterlijk van de MINI Cabrio Sidewalk compleet maken.

 

Een speciaal Softtop cabrio dak

Het MINI Yours Softtop Sidewalk stoffen dak is exclusief voor dit model en bevat geweven pijlvormen. Het kan in drie stappen geopend worden. Het elektrische dak opent zich in slechts 18 seconden zodat geen zonnestraal gemist wordt. Bloesemblaadjes vallen op de speciale antracietkleurige stoelen met contrasterende stiksels in petrol en geel van de MINI Yours Leather Lounge Sidewalk-versie. De kleur petrol komt ook terug in de deuren en andere delen van het interieur.

 

Samen met de kersenbloesem is de MINI Cabrio Sidewalk de perfecte voorbode van de lente. Hij is gemaakt om te genieten van de ontluikende natuur – of het nu de prachtige kersenbloesem is, de bloeiende bollenvelden of iets anders. Uiteraard slechts alleen of enkel met het gezin, maar dat maakt je rit met de MINI Cabrio Sidewalk niet minder speciaal.

Ontdek de MINI Cabrio

"Nieuwe" Velgen voor de MINI Electric

Overzicht

Prijzen MINI Electric zijn bekend!

HomeMININieuwsKersenbloesem en de MINI Cabrio Sidewalk kondigen de lente aan