Van Poelgeest

“Nieuwe” Velgen voor de MINI Electric

De MINI Electric heeft niet écht last van corona, maar heeft een wijziging doorgevoerd vanwege het corona-virus.

De eerste volledig elektrische MINI is een feit. Hij staat sinds 6 maart bij ons in de showroom en wordt standaard geleverd met de prestaties en het weggedrag dat u van een MINI mag verwachten. Sterker nog, doordat het accupakket van deze MINI EV (Electric Vehicle) tussen de voorwielen en achterwielen is geplaatst, rijdt hij misschien wel nog iets beter… Het zwaartepunt ligt namelijk laag en in het midden van de auto.

MINI Corona Spoke velgen

Het rijgedrag van een MINI wordt onder andere bepaald door het type lichtmetalen velg waar hij op staat. Door het monteren van een andere lichtmetalen velg krijgt een auto dus een ander rijgedrag, maar ook heel andere uitstraling. Dat zie je vooral bij de MINI Electric Charged. Naast de gele buitenspiegels, badges en voorbumperstrip staat hij standaard op de kenmerkende MINI Corona Spoke 2-tone velgen. Deze velgen met gele rand, is de velg die iedereen gelijk associeert met de MINI Electric. En dat is trouwens ook het enige waarmee MINI geassocieerd wil worden. Vandaar dat deze lichtmetalen velgen een naamswijziging ondergaan heeft.

Electric Spoke

Vanaf heden heten deze velgen nu Electric Spoke 2-tone velgen. Waarbij Electric uiteraard verwijst naar de aandrijving. En het design verwijst naar de vorm van Engelse stopcontacten.

U bent van harte welkom om de MINI Electric zelf te aanschouwen en zijn rijgedrag te ervaren. Dat kan fysiek bij onze vestiging waarbij we uiteraard 1,5 meter afstand in acht nemen. Of via onze online showroom.

De MINI John Cooper Works GP is emotie in zijn puurste vorm

Overzicht

Kersenbloesem en de MINI Cabrio Sidewalk kondigen de lente aan

HomeMININieuws“Nieuwe” Velgen voor de MINI Electric