bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

Nieuwe John Cooper Works-logo maakt zijn debuut: Bulldog Racing rijdt opnieuw met een MINI John Cooper Works

Nieuwe John Cooper Works-logo maakt zijn debuut: Bulldog Racing rijdt opnieuw met een MINI John Cooper Works.

Het nieuwe John Cooper Works-logo debuteerde tijdens de seizoensfinale van de Rundstrecken-Challenge Nürburgring 2023, de 3-uurs race ‘Schwedenkreuz’. Bulldog Racing neemt hieraan deel met een MINI John Cooper Works Edition met handgeschakelde 6-versnellingsbak.

De seizoensfinale van de Rundstrecken-Challenge Nürburgring 2023, een van de spannendste autosportevenementen in Duitsland, vormde voor Bulldog Racing de perfecte gelegenheid om het nieuwe John Cooper Works-logo in actie te presenteren. Het dynamische ontwerp van het logo weerspiegelt de prestaties van John Cooper Works en werd op indrukwekkende wijze getoond te midden van de spannende, regenachtige raceactie.

Het nieuwe John Cooper Works-logo staat voor passie en het sportieve karakter van het merk. Het vervangt het vorige JCW-logo op alle modellen die deel uitmaken van de nieuwe MINI-familie die in september werd onthuld. “Het nieuwe John Cooper Works-logo is een uitdrukking van het grenzeloze enthousiasme en de trots die we voelen voor John Cooper Works. John Cooper Works ende autosport spelen een centrale rol in het DNA van MINI. Ze zullen onze innovatieve geest en creativiteit ook in de toekomst blijven stimuleren”, zegt Stefanie Wurst, MINI Brand Director.

Beste klassering.

De MINI John Cooper Works Edition met handgeschakelde 6-versnellingsbak en startnummer 616 presteerde overtuigend tijdens de race in de regen en eindigde als 53e van de 158 gestarte auto’s na 13 gereden ronden. In de klasse voor productieauto’s met een cilinderinhoud van 1.600 tot 2.000 cc en een turbo eindigde de zwarte MINI John Cooper Works Edition als 13e van de 23 auto’s die op de startgrid stonden.

Sebastian Sauerbrei (Duitsland) en Friedhelm Thelen (Duitsland) namen deel aan de race met de MINI John Cooper Works Edition. Sebastian Sauerbrei behaalde dit jaar zijn beste klassering in een 24-uursrace achter het stuur van deze auto. Friedhelm Thelen is een Nürburgring-expert en teambaas van Bulldog Racing.

Een krachtig design en maximale prestaties: de nieuwe MINI John Cooper Works Countryman.

Overzicht

Geschikt voor elk terrein en volledig elektrisch: de MINI Countryman SE ALL4

HomeMININieuwsNieuwe John Cooper Works-logo maakt zijn debuut: Bulldog Racing rijdt opnieuw met een MINI John Cooper Works