Van Poelgeest

Geschikt voor elk terrein en volledig elektrisch: de MINI Countryman SE ALL4

Geschikt voor elk terrein en volledig elektrisch: de MINI Countryman SE ALL4.

Met zijn robuuste design straalt de volledig elektrische crossover zelfvertrouwen en een hang naar avontuur uit. De ALL4 vierwielaandrijving maakt de krachtige MINI Countryman SE ALL4 tot een betrouwbare metgezel met tractie op elk terrein op elke ondergrond.

De volledig elektrische MINI Countryman SE ALL4 is een betrouwbare metgezel voor het verkennen van nieuwe paden. Als ruim crossover-model maakt de veelzijdige avonturier lokaal emissievrije mobiliteit mogelijk op de meest uiteenlopende soorten ondergrond. Dit wordt gegarandeerd door de krachtige ALL4 vierwielaandrijving, de uitgebreide rijassistentie-functies, de mogelijkheid om gedeeltelijk geautomatiseerd te rijden (Level 2) en een elektrische actieradius tot 433 kilometer volgens de WLTP-testcyclus.

Het moderne, minimalistische design met duidelijk vormgegeven oppervlakken en bredere wielkasten geeft de MINI Countryman SE ALL4 een markant uiterlijk. Daarnaast is de allrounder aanzienlijk gegroeid en meet nu 4.433 mm in de lengte, 1.843 mm in de breedte en 1.656 mm in de hoogte. Hierdoor biedt het momenteel grootste MINI model bijzonder veel binnenruimte. Met een bagagecapaciteit tot 1.450 liter kunnen zelfs grote voorwerpen gemakkelijk worden vervoerd als de achterbank is neergeklapt.

Volledig elektrische vierwielaandrijving voor lokaal emissievrije avonturen.

Twee krachtige elektromotoren met een totaal vermogen van 230 kW/313 pk en een koppel van 494 Nm leiden de MINI Countryman SE ALL4 door elk terrein. Hiermee accelereert de auto van 0 naar 100 km/u in 5,6 seconden en biedt hij een topsnelheid van 180 km/u. De krachtige accu heeft een energie-inhoud van 66,45 kWh. Met snel laden met gelijkstroom tot 130 kW is iets minder dan 30 minuten genoeg om de batterij van 10 procent tot 80 procent op te laden. Klanten kunnen het laadproces op elk moment optimaliseren via eenvoudig te begrijpen instellingen en deze bekijken via de MINI app.

Innovatieve assistentiesystemen.

Met de Driving Assistant Professional maakt de MINI Countryman SE ALL4 voor het eerst gedeeltelijk geautomatiseerd rijden volgens Level 2 op snelwegachtige routes mogelijk. Hierdoor kan de bestuurder zijn handen van het stuur halen bij snelheden tot 60 km/h, waarbij oplettendheid van de bestuurder overigens wel vereist blijft. Bovendien kan de assistent gaten in het verkeer identificeren die nodig zijn om van rijstrook te wisselen naar de afrit. Vervolgens brengt het systeem de auto naar de optimale snelheid voor deze  geassisteerde rijstrookwisselingen.

Geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen in het interieur.

Het middelpunt in het interieur van de MINI Countryman SE ALL4 is het ronde OLED-display. Met het centrale instrument met een diameter van 240 mm en een glazen oppervlak van hoge kwaliteit worden zowel de infotainment- als de assistentiesystemen bediend. Met het nieuwe MINI Operating System 9 kunnen alle functies van de auto intuïtief worden bediend via touchbediening of de spraakassistent. De MINI Experience Modes zijn beschikbaar voor bijzonder intense rijervaringen. Naast specifieke grafische elementen op het OLED-display kunnen MINI fans het hele interieur op een nieuwe manier ervaren door middel van speciale verlichtingsgrafieken in verschillende kleuren en patronen. Daarnaast zorgen de nieuwe MINI Driving Sounds in de volledig elektrische MINI Countryman SE ALL4 voor een unieke ambiance.

Benieuwd naar de MINI Countryman SE?

Nieuwe John Cooper Works-logo maakt zijn debuut: Bulldog Racing rijdt opnieuw met een MINI John Cooper Works

Overzicht

Prijzen nieuwe MINI Cooper E en MINI Countryman JCW bekendgemaakt

HomeMININieuwsGeschikt voor elk terrein en volledig elektrisch: de MINI Countryman SE ALL4