Van Poelgeest

Prijzen nieuwe MINI Cooper E en MINI Countryman JCW bekendgemaakt

Prijzen nieuwe MINI Cooper E en MINI Countryman JCW bekendgemaakt.

Na de prijzen van de MINI Cooper SE en de MINI Countryman C heeft MINI heeft nu ook de nieuwe elektrische MINI Cooper en de Countryman C of JCW op de website MINI.nl gezet die kunnen worden geconfigureerd. Begin 2024 worden de prijzen van de nieuwe elektrische MINI Countryman bekendgemaakt.

De volledig elektrische nieuwe MINI Cooper is verkrijgbaar als Cooper E en als Cooper SE, met een hoger vermogen en een grotere actieradius. Binnen de nieuwe MINI familie verwijst de aanduiding ‘Cooper’ naar alle 3-deurs en 5-deurs modellen van MINI. De 135 kW/184 pk sterke elektromotor in de MINI Cooper E levert een koppel van 290 Nm en accelereert de auto vanuit stilstand naar 100 km/h in 7,3 seconden. Met een vermogen van 160 kW/218 pk sprint de MINI Cooper SE in 6,7 seconden van 0 naar 100 km/h, het maximumkoppel bedraagt 330 Nm. De in de WLTP-testcyclus bepaalde actieradius bedraagt 305 kilometer voor de MINI Cooper E en 402 kilometer voor de MINI Cooper SE. De MINI Cooper E heeft een vanafprijs van 35.990 euro, de MINI Cooper SE is er vanaf 38.990 euro.

Meer ruimte en comfort.

Hoger, langer, MINI – met zes centimeter meer hoogte en dertien centimeter meer lengte is de nieuwe MINI Countryman merkbaar gegroeid ten opzichte van zijn voorganger en biedt hij nog meer ruimte en comfort, mede dankzij de verlengde wielbasis. Bredere wielkasten en een helder, modern design versterken de esthetische aantrekkingskracht van de stoere avonturier van MINI. Het elegante design van de C-stijl verschilt per uitvoering en is gebaseerd op een van de vier dakkleuren. De rechtopstaande vorm van de nieuwe Matrix-achterlichten omlijsten de achterkant van de auto, wat al met al voor een markante uitstraling zorgt. In het interieur van de nieuwe MINI Countryman kunnen alle functies worden afgelezen via het unieke centrale ronde OLED-display of optioneel via een Head-Up display.

Go-Kart feeling.

De grotere spoorbreedte en de langere wielbasis zorgen ervoor dat het traditionele Go-Kart feeling ook in de MINI Countryman is te vinden. Het model is er als voorwielaangedreven MINI Countryman C en als krachtige MINI Countryman JCW, die met zijn high-performance motor en intelligente vierwielaandrijving voor nog meer rijplezier zorgt. Er komen ook volledig elektrische varianten van de Countryman op de markt, waarvan de prijzen in een later stadium bekend worden gemaakt. De MINI Countryman C krijgt een vanafprijs mee van 45.990 euro, de MINI Countryman JCW is er vanaf 76.990 euro.

Geschikt voor elk terrein en volledig elektrisch: de MINI Countryman SE ALL4

Overzicht

Duurzaam rijplezier: de nieuwe, volledig elektrische MINI Cooper

HomeMININieuwsPrijzen nieuwe MINI Cooper E en MINI Countryman JCW bekendgemaakt