Van Poelgeest

MINI Winteraccessoires

Ontdek de MINI Winteraccessoires

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de officiële MINI winteraccessoires maakt u het geweldig. U profiteert tijdelijk van voordeel op verschillende accessoires bij Van Poelgeest.


Het winterassortiment van MINI bestaat o.a. uit:
• Dakboxen
• Dakdragers
• Vloermatten
• Naafdoppen
• Sneeuwkettingen


50% voordeel op Dakdragers

U profiteert tijdelijk van 50% voordeel op MINI dakdragers bij aanschaf van een MINI dakbox. Het multifunctionele MINI dakdragersysteem is te combineren met alle MINI dakdrageropzetstukken en MINI dakboxen. Voor elk MINI model zijn dakdragers beschikbaar.

Onze MINI-experts vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

MINI Dakdrager

MINI Dakbox 320 Liter, zwart

MINI Dakboxen

Profiteer deze winter van 15% voordeel op MINI dakboxen bij Van Poelgeest. De extra laadruimte van de MINI dakbox is 320 liter. Geschikt voor alle MINI dakdragers en veilig af te sluiten. Liever uw MINI dakbox laten monteren? Kies voor professionele montage door Van Poelgeest.

MINI Dakbox 320L

Specificaties

  • Inhoud: 320 liter.
  • Leeg gewicht: ca. 13kg.
  • Laadvermogen max: 50kg.
  • Afmetingen: (l x b x h) 191 x 64 x 40 cm.

Vanaf: € 439,-


Veelzijdige MINI vloermatten

De rubberen vloermatten van MINI zorgen voor meer grip, zijn geluiddempend en voelen ook nog eens zacht aan. U profiteert deze winter van 25% voordeel op rubberen MINI vloermatten bij Van Poelgeest. Zo is uw MINI ook van binnen klaar voor de winterse omstandigheden. Voor alle MINI modellen zijn er rubberen vloermatten beschikbaar. Onze MINI-experts doen u graag een voorstel op maat.


MINI vaststaande naafdop

MINI vaststaande naafdop

Om uw MINI nog unieker te maken hebben wij juist voor die liefhebber een nieuwe blikvanger; De Vaststaande Naafdop. Deze naafdop zorgt er voor dat het MINI logo op de velg altijd rechtop blijft staan en leesbaar is, óók tijdens het rijden. Uniek!

De naafdop is verkrijgbaar voor maar € 89,- en is passend op alle MINI auto’s met originele MINI lichtmetalen MINI velgen. De montage is eenvoudig en doen wij graag voor u tijdens een onderhoudsbeurt.

Tip: Vaststaande Naafdoppen zitten in een MINI Cadeaubox, ideaal als geschenk!


MINI Sneeuwkettingen

Wanneer u deze winter op vakantie gaat met de auto zijn sneeuwkettingen essentieel. Naast dat sneeuwkettingen zorgen voor meer grip en veiligheid zijn ze in verschillende gebieden zelfs verplicht. Benieuwd of u sneeuwkettingen nodig heeft deze winter? Onze MINI-experts geven u graag advies op maat.


Offerte aanvragen of advies nodig?

Heeft u interesse in de MINI Winteraccessoires? Dan helpen wij u graag. Op deze manier kijken wij met u mee en zorgen we dat uw auto voorzien is van de accessoires die speciaal daarvoor ontwikkeld zijn.

Laat uw gegevens achter, stel uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

HomeMINIMINI Winteraccessoires