Van Poelgeest

MINI 3-Deurs F56.

de iconische stadauto.

Scroll

DIT IS DE MINI F56 (2013-2023).

Er is geen enkele auto zoals de MINI en de MINI F56 bewijst dat weer. De iconische stadsauto belichaamt meer plezier dan ooit en de MINI F56 afmetingen zijn dan ook een stukje groter geworden dan zijn voorganger. De essentie van ultieme wegligging en het opwindende go-kart gevoel zijn zoals altijd aanwezig. De MINI 3-Deurs F56 komt bovendien met meer innovatieve technologie dan ooit, zoals LED-koplampen, een multifunctioneel stuurwiel en extra diensten voor het infotainmentscherm.

De MINI F56 werd geproduceerd door MINI van 2013 t/m 2023. De MINI 3-Deurs F56 was tevens de eerste volledig elektrische MINI in de vorm van de MINI F56E. Opzoek naar de elektrische MINI 3-deurs?

MINI Cooper 3-deurs F56.

Direct uit voorraad leverbaar bij Van Poelgeest.

Het design van de achterlichten vormt de Britse Union Jack.

Onze voorraad MINI 3-deurs.

U rijdt een MINI 3-deurs F56 uit voorraad al binnen 2 weken bij Van Poelgeest. Ontdek hieronder onze actuele voorraad.

De nieuwe MINI Cooper 3-deurs.

Deze nieuwe MINI is zijn roots niet vergeten, integendeel, hij eert ze! Hij is nieuw, maar nog altijd net zo MINI. De wielen op de hoeken garanderen de iconische Go-Kart feeling en de looks zijn nog altijd net zo typerend. Hij doet écht een stap vooruit als je kijkt naar duurzaamheid en technologie.

MINI Cooper 3-deurs 2024

MINI 3-deurs Accessoires & onderdelen.

Bekijk hieronder alle originele MINI accessoires en onderdelen voor de MINI 3-deurs. Alle producten zijn direct leverbaar bij de Van Poelgeest Webshop.


MINI 3-Deurs F56, een knipoog naar de roots.

De MINI F56 heeft een facelift gekregen maar verliest geen centimeter van zijn Britse karakter. Sterker nog, het land van herkomst is altijd aanwezig dankzij de Union Jack-achterlichten. Deze verlichting wordt nu standaard geleverd voor de MINI 3-Deurs en er zit, net als vroeger, weer een laag en centraal geplaatst mistachterlicht in.

De voorzijde van de MINI 3-Deurs F56 springt het meest in het oog, mede dankzij het MINI-logo. De Piano Black-details van de voorbumper maken de MINI niet alleen imposant, het is een mooie knipoog naar de voorgangers van de geliefde auto. Het roemruchte MINI Cooper-verleden van weleer mag tenslotte niet vergeten worden.

Voeg hier nieuwe velgdesigns aan toe en een uitgebreider optiepakket dan ooit tevoren, dan kunt u de MINI 3-Deurs F56 nu al een succes noemen.

MINI 3-Deurs

MINI 3-Deurs interieur

MINI 3-Deurs F56 interieur met uitgebreide opties.

Net zo verbluffend is het MINI 3-Deurs F56 interieur. De verschillende Piano Black-details sieren de cockpit en het dashboard van de stadsauto. Het MINI multifunctionele stuurwiel is overzichtelijk met een mooie knoppenindeling. De MINI 3-Deurs F56 is standaard voorzien van een elektronische handrem. Met een druk op de knop staat uw MINI veilig geparkeerd. De digitale cockpit voorziet u daarbij van alle informatie, van de MINI 3-Deurs F56 bandenspanning tot navigatiedetails.

Tevens kunt u vrijwel alle functies bedienen via het 8,8 inch infotainment touchscreen. Standaard uitgerust met de 6e MINI Software Versie zodat het aanbod aan diensten uitgebreider dan ooit is. Onder andere Connected Drive, Real-Time Traffic Information, Emergency Call en Apple Carplay zijn toegevoegd aan de MINI 3-deurs.

MINI 3-DEURS F56 MOTOR varianten.

De MINI 3-deurs werd geleverd met diverse sterke motoren. Dit zorgt in combinatie met de kartervaring waar MINI om bekend staat, dat het rijgedrag geperfectioneerd wordt.
Bekijk hieronder de MINI 3-Deurs motoruitvoeringen.

Hieronder vindt u de specificaties van de MINI F56 aandrijflijnen.

One
1.5 liter 3 cilinder
Vermogen: 102 pk

Cooper
1.5 liter 3 cilinder
Vermogen: 136 pk

Cooper S
2.0 liter 4 cilinder
Vermogen: 178 pk

JCW
2.0 liter 4 cilinder
Vermogen: 231 pk

MINI Electric F56E.

Ook de MINI Electric F56E kreeg een facelift in 2021. Een van de leukste auto’s op de weg is tevens een van de leukste EV’s op de weg. De MINI Electric F56E heeft alle verbeteringen van de MINI 3-Deurs, inclusief een snelle, efficiënte elektrische motor. Het MINI Electric vermogen haalt wel 184 pk met 270 Nm koppel. Heerlijk vlot voor een stadsauto!

De MINI Electric actieradius is maximaal 234 kilometer (WLTP-cyclus) en snelladen is een eitje. Binnen 30 minuten is het MINI Electric accupakket tot wel 80 procent opgeladen.

De MINI Electric werd geproduceerd van 2020 tot 2023.

MINI Electric

MINI 3-DEURS F56 FOTO’S.

Bekijk de MINI 3-Deurs F56 vanuit alle hoeken in onderstaande galerij.


Historische Brochure en prijslijst.

De MINI 3-deurs F56 was nieuwe leverbaar vanaf € 31.230 bij Van Poelgeest. De MINI F56 is nu enkel leverbaar uit voorraad. Onze MINI-experts vertellen u graag meer over de actuele MINI 3-deurs F56 voorraad.


Uw auto inruilen op een MINI 3-deurs F56 uit voorraad?


Veelgestelde vragen over de MINI 3-deurs.

Wat is het aanbod occasion van de MINI 3-deurs?

Bij van Poelgeest MINI hebben we altijd ruime voorraad MINI 3-deurs F56 occasions. Bekijk het aanbod hier.

Wat is de prijs van de MINI 3-deurs?

De MINI 3-deurs was nieuw leverbaar vanaf € 31.230 bij Van Poelgeest MINI.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI CooperMINI 3-DeursMINI 3-deurs F56