Van Poelgeest

MINI Electric

Elektrisch rijden met karakter. Dat is de MINI Electric. Een MINI 3-deurs zoals u hem kent: compact, sportief en super strak op de weg. Maar dan anders; elektrisch. De grip en het vermogen (184 pk & 270 Nm koppel) is voortreffelijk, zeker voor een EV. Hij brengt u van 0-60 in 3,9 seconden. De range? 235 km op een enkele lading!

De eerste volledig elektrische MINI vormt een nieuw hoofdstuk in de MINI geschiedenis. Hij is vanaf maart 2020 leverbaar vanaf € 34.900. Leased u liever een MINI? Zakelijke of privé? Dat is in beide gevallen mogelijk vanaf € 499 per maand!


Ontdek de MINI Electric als eerste bij Van Poelgeest

Ruim voor de officiële introductie nodigen wij u, met gepaste trots, uit om de nieuwe MINI Electric te bekijken.

Op drie verschillende dagen staat hij bij drie Van Poelgeest vestigingen in de showroom. Alléén op deze dagen trekken wij het doek van de auto en kunt u instappen, voelen en vooral bewonderen. Want dit is de eerste elektrische MINI!

Bent u eind januari overtuigd? Maak dan snel de keuze om in te stappen, pas de auto naar wens aan en rijd eind maart als eerste in de MINI Electric.

Komt u langs?

Zaterdag 25 Januari
Van Poelgeest Amstelveen

Maandag 27 Januari
Van Poelgeest Heemstede

Dinsdag 28 Januari
Van Poelgeest Hilversum

De MINI Electric.
Vanaf € 34.900
Lease vanaf € 499


Bestel de MINI Electric nu!


> Neem contact met mij op


COMPLEET ANDERS, MAAR TOCH KARAKTERISTIEK.

De MINI Electric is voorzien van een andere grille dan de benzine- en dieselversies, wel blijven de openingen zeer belangrijk voor de koeling van de auto. Het accupakket met een capaciteit van 32,6 kWh is zoals gewend in de bodem verwerkt, tussen de voor- en achteras om precies te zijn. Met iedere aanpassing in deze nieuwe MINI, die de aanduiding Cooper S op zijn achterkant heeft, streefde MINI naar sportieve wegligging en rij-ervaring.

Naast de bekende start-/stop-tuimelaar in de middenconsole zit een kleiner exemplaar waarmee de recuperatie bij het loslaten van het ‘gaspedaal’ in te stellen is. Er zijn twee standen. In de zware stand remt de auto sterk af om op te laden, meer nog dan de BMW i3 doet. In de lichte recuperatie-stand rolt de auto veel verder uit. U kunt de MINI Electric daardoor besturen met één pedaal.

Unplug & Play.

MINI Electric in beeld

Bekijk de MINI Electric vanuit iedere hoek! 


MIJN LEASECONTRACT LOOPT BINNENKORT AF! WAT NU?

Loopt uw leasecontract eerder af dan de MINI Electric leverbaar is? Dan hebben wij een oplossing. Bij Van Poelgeest MINI is het mogelijk om tijdelijk een MINI te rijden via een aantrekkelijk shortleasecontract. Zo rijdt u de nieuwste MINI in afwachting van een nóg nieuwere. Wanneer de MINI Electric geleverd wordt levert u deze MINI weer in en wordt het contract stopgezet. Let op: slechts beperkt beschikbaar voor de eerste reserveringen.

OVERBRUGGINGSAUTO.


Prijzen en prijslijst

Benzine Vanaf
Basic€ 34.900
Essential€ 38.400
Charged€ 40.900
Yours € 42.900

Download de brochure en prijslijst

> MINI Electric (2020) brochure en prijslijst

Veelgestelde vragen over de MINI Electric

Wanneer komt de MINI Electric?

De productie van de MINI Electric start naar verwachting het eerste kwartaal van 2020. De MINI Electric is leverbaar vanaf maart 2020

Kan ik zakelijk een MINI Electric rijden?

Dat kan zeker, de MINI Electric is als operational lease beschikbaar voor 499,- per maand, o.b.v. 48 maanden en 20.000 km / jaar.

Is er een overbruggingsaanbod mogelijk?

U kunt kiezen voor een tijdelijke invulling tot aan het moment dat de MINI Electric voor u klaar staat voor aflevering. Voor een vast maandbedrag kunnen wij u een overbrugging aanbieden. U hoeft dan niet te wachten totdat de overeengekomen periode is afgelopen. Er zijn hierbij meerdere overbrugging perioden mogelijk.

Wat is er zo interessant aan het overbruggingsaanbod?

Wanneer u kiest voor een overbrugging dan kiest u voor een tijdelijke invulling, die exact loopt tot het moment dat uw nieuwe MINI Electric klaar voor aflevering staat, tegen een vast maandelijks tarief. U hoeft dus niet te wachten totdat de overeengekomen periode is afgelopen. Met een BMW of MINI van uw keuze kan een overbruggingsvorm worden aangeboden in de aanloop naar uw nieuwe MINI Electric. Er zijn meerdere perioden mogelijk.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

U kunt uw huidige auto inruilen. De inruilwaarde van uw auto wordt bepaald zodra uw MINI Electric leverbaar is.

Wat kost de MINI Electric?

Prijzen
De MINI Electric is vanaf 34.900,- leverbaar. Leased u liever? Dan gelden onderstaande tarieven:
– Private Lease: 499,- per maand (48 maanden / 10.000 km)
– Operational Lease: 499,- per maand (48 maanden / 20.000 km)


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI Electric