Van Poelgeest

MINI Electric

Elektrisch rijden met karakter. Dat is de MINI Electric. Een MINI 3-deurs zoals u hem kent: compact, sportief en super strak op de weg. Maar dan anders; elektrisch. De grip en het vermogen (184 pk & 270 Nm koppel) is voortreffelijk, zeker voor een EV. Hij brengt u van 0-60 in 3,9 seconden. De range is 235 km op een enkele lading!

De eerste volledig elektrische MINI vormt een nieuw hoofdstuk in de MINI geschiedenis. Hij is vanaf maart 2020 leverbaar vanaf € 34.900. Leased u liever een MINI? Zakelijke of privé? Dat is in beide gevallen mogelijk vanaf € 499 per maand!


Ontdek de MINI Electric bij Van Poelgeest

De MINI Electric is een ware belevenis, die u eerst zelf moet ervaren om te voelen hoe leuk elektrisch rijden kan zijn. Kom langs in één van onze showrooms en kom de MINI Electric in het echt bekijken, ontdekken en ervaren.

De MINI Electric.
Vanaf € 34.900
Lease vanaf € 499


Bestel de MINI Electric nu!


> Neem contact met mij op


COMPLEET ANDERS, MAAR TOCH KARAKTERISTIEK.

De MINI Electric is voorzien van een andere grille dan de benzine- en dieselversies, wel blijven de openingen zeer belangrijk voor de koeling van de auto. Het accupakket met een capaciteit van 32,6 kWh is zoals gewend in de bodem verwerkt, tussen de voor- en achteras om precies te zijn. Met iedere aanpassing in deze nieuwe MINI, die de aanduiding Cooper S op zijn achterkant heeft, streefde MINI naar sportieve wegligging en rij-ervaring.

Naast de bekende start-/stop-tuimelaar in de middenconsole zit een kleiner exemplaar waarmee de recuperatie bij het loslaten van het ‘gaspedaal’ in te stellen is. Er zijn twee standen. In de zware stand remt de auto sterk af om op te laden, meer nog dan de BMW i3 doet. In de lichte recuperatie-stand rolt de auto veel verder uit. U kunt de MINI Electric daardoor besturen met één pedaal.

Unplug & Play.

MINI Electric in beeld

Bekijk de MINI Electric vanuit iedere hoek! 


Onze voorraad MINI ELECTRICPrijzen en prijslijst

Benzine Vanaf
Basic€ 34.900
Essential€ 38.400
Charged€ 40.900
Yours € 42.900

Download de brochure en prijslijst

> MINI Electric (2020) brochure en prijslijst

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de MINI Electric. Probeer hem nu!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over de MINI Electric

Wanneer komt de MINI Electric?

De productie van de MINI Electric is gestart! Zelf de MINI Electric ervaren? Plan een proefrit!

Wat is de actieradius van de MINI Electric?

De accu van de MINI Electric heeft energie voor 234 km WLTP, maar daar houdt het niet bij op. Dankzij de snellaadmogelijkheden onderweg en nauwkeurige navigatie naar het dichtstbijzijnde laadstation, zijn ook langere reizen een ontspannen plezier. Lees hier meer over de MINI Electric.

Wat kost de MINI Electric?

De MINI Electric is vanaf € 34.900,- leverbaar. Leased u liever? Dan gelden onderstaande tarieven:
Private Lease: € 499,- per maand (48 maanden / 10.000 km)
– Operational Lease: € 499,- per maand (48 maanden / 20.000 km)

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

U kunt uw huidige auto inruilen. De inruilwaarde van uw auto kunt u laten bepalen bij één van de Van Poelgeest vestigingen. Proefrijden in de MINI Electric.


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI Electric