Van Poelgeest

MINI Garantie bij Van Poelgeest.

Scroll

MINI Garantie voor nieuwe & gebruikte MINI’s.

Bij aankoop van een nieuwe MINI én bij een jong gebruikte MINI met Occasions NEXT profiteert u van Garantie. Zo bent u bij aanschaf verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid en een uitgebreide dekking voor onverwachte reparatiekosten.

Garantie voor nieuwe & gebruikte MINI’s.

Nieuwe MINI’s.

Gebruikte MINI’s.

Geniet van onbeperkt rijplezier met MINI Garantie.

MINI Service Garantie.

Bij aanschaf van een nieuwe MINI bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Mocht uw MINI onverhoopt een defect vertonen dan bent u verzekerd voor een periode van maximaal vijf jaar vanaf de datum eerste toelating – wereldwijd.

Wanneer uw MINI onverhoopt een defect vertoond, dan is uw MINI verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten voor een periode van maximaal 5 jaar vanaf de datum eerste toelating – wereldwijd.

Aanvullend geeft Van Poelgeest vanaf de datum eerste toelating van uw MINI:

  • MINI Pechhulp – 365 dagen per jaar, 24 uur per dag
  • Dekking van eventuele wegsleepkosten tot aan de volgende MINI dealer
  • Uitgebreid mobiliteitsaanbod wanneer reparatie noodzakelijk is.

En omdat MINI zich inzet voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit biedt BMW de volgende garantie op de elektrische modellen:

  • Tot acht jaar en/of 160.000 km garantie op de hoogvoltaccu bij MINI i voertuigen
  • Tot zes jaar en/of 100.000 km garantie op de hoogvoltaccu bij MINI Hybride voertuigen
MINI Service Garantie

MINI verlengde garantie

MINI Verlengde Garantie

Elke in Nederland nieuw geleverde MINI heeft standaard vijf jaar garantie. Vanaf nu kunt u bij Van Poelgeest deze garantie verlengen tot 5 jaar in totaal. De dekking van MINI Verlengde Garantie is gelijk aan de eerste 5 jaar standaard garantie. Het enige verschil is dat eventueel vervangend vervoer niet is inbegrepen bij reparaties.

De voordelen van MINI Verlengde Garantie:

  • Uitbreiding van de garantie voor nieuwe auto’s tot 5 jaar vanaf de eerste registratiedatum (max. 200.000 km).
  • Volledige controle over de kosten en snelle en comfortabele reparatie van eventuele defecten.
  • Beschikbaar bij alle deelnemende BMW dealers en Service Partners wereldwijd.
  • De waarde van de MINI blijft behouden doordat voor het verhelpen van deze defecten originele MINI onderdelen worden gebruikt.
  • Toegenomen restwaarde dankzij overdraagbaarheid op volgende eigenaar.

Wilt u ook nog langer van onbezorgd rijplezier in uw MINI genieten? Sluit dan MINI Verlengde Garantie af bij Van Poelgeest.

MINI OCCASIONS NEXT GARANTIE.

Bij aanschaf van een jong gebruikte MINI met Occasions NEXT Label ontvangt u standaard 24 maanden garantie op alle mechanische en elektronische onderdelen. Daarnaast kunt u door de standaard uitgevoerde 360 graden check vertrouwen op hoge kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van een MINI occasion in topconditie.

MINI Pechhulp

MINI Pechhulp.

Bij de aanschaf van een nieuwe MINI ontvangt u kosteloos 5 jaar lang MINI Service Pechhulp. De MINI Service Centrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U krijgt direct een deskundige aan de lijn, die u met tips meestal weer op weg kan helpen. Zo niet, dan wordt hulpverlening in heel Europa geregeld door de dichtstbijzijnde MINI dealer, een Erkend Service Partner of een professionele hulpdienst. Eén telefoontje is voldoende.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI Garantie