Van Poelgeest

MINI Occasions Next Garantie.

24 maanden garantie op MINI occasions.

MINI Occasion Next Garantie.

Kiest u voor een tweedehands MINI met MINI Occasions NEXT, dan kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en gemak. Dankzij de standaard 24 maanden garantie kunt u zorgeloos genieten zonder onverwachte kosten. Uw MINI heeft ook een 360-graden check gekregen, die garandeert dat hij in topconditie is en na aflevering tenminste 6 maanden (of 10.000 km) vrij van onderhoud blijft.

De MINI Occasions NEXT Garantie is bovendien zonder kilometerbeperking!

MINI Occasions NEXT Garantie

Rijplezier gegarandeerd met MINI Occasions NEXT.

ONZE VOORRAAD MINI OCCASIONS NEXT.

Ontdek hieronder een greep uit onze MINI Occasions NEXT voorraad. Voor welke MINI gaat u?


MINI Occasions NEXT Garantie

Voordelen van MINI Occasions NEXT Garantie.

Wanneer u kiest voor een MINI occasion met Occasion NEXT garantie profiteert u van vele voordelen. Wij hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Standaard 24 maanden garantie.
  • Volledige 360° check.
  • MINI Mobile Care – 24 uurs pechhulp.
  • Onderhoud volgens MINI normen.

Standaard 24 maanden MINI garantie.

Wij staan achter de kwaliteit van iedere tweedehands MINI die het label MINI Occasions NEXT draagt. We weten welke hoge eisen het merk al bij de productie aan elke auto stelt en controleren iedere gebruikte MINI uitvoerig. Vandaar dat MINI Occasions NEXT 24 maanden garantie geeft, zonder kilometerbeperking.

MINI Occasion 24 maanden garantie

Volledige 360° Check van de MINI.

Door MINI zelf opgeleide technici testen met de modernste diagnose-apparatuur elke MINI Occasions NEXT door en door. Het uiterlijk, het interieur en de techniek; alles is tot in de details gecontroleerd en in orde. Na deze uitvoerige check leveren we elke MINI Occasions NEXT in topconditie af.

Een volledig overzicht van de 360 graden check kunt u hieronder terugvinden.

MINI Mobile Care - 24 uurs Pechulp Service.

MINI Mobile Care – 24 uurs Pechulp Service.

Pech onderweg? Ook daarmee schiet MINI te hulp, telefonisch of ter plaatse. De MINI Service Centrale is bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Met de MINI Service Card kunt u in Nederland altijd rekenen op professionele hulp, transport en een vergoeding voor de taxi of het openbaar vervoer. In het buitenland zorgt MINI voor repatriëring, vervangend vervoer of overnachtingen.


Onderhoud volgens MINI Normen.

Elke MINI heeft zijn eigen verhaal. En niemand kent dat verhaal beter dan Van Poelgeest. Of het nu gaat om het aantal kilometers of de leeftijd, alles is vastgelegd en voor u beschikbaar. Net als de gegevens van alle onderhoudsbeurten, inspecties en technische modificaties. U kunt er dus op rekenen dat uw auto volgens MINI-normen is onderhouden en na aflevering tenminste 6 maanden en 10.000 km vrij van regulier onderhoud blijft, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt.

MINI onderhoud

Opzoek naar een MINI Occasion NEXT?

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI GarantieMINI Occasions NEXT Garantie