Van Poelgeest

BIG LOVE for Christmas – MINI roept op om SOS Kinderdorpen te steunen

BIG LOVE for Christmas – MINI roept op om SOS Kinderdorpen te steunen

MINI brengt zijn wereldwijde community samen in de feestelijke videoclip voor Chris Rea’s ‘Driving Home for Christmas’ en roept op tot donaties aan SOS Kinderdorpen om kinderen in nood te steunen. MINI steunt opnieuw SOS Kinderdorpen en vraagt haar wereldwijde community om deel te nemen aan donaties voor SOS Kinderdorpen.

In april van dit jaar ging de door MINI aangeboden steun naar SOS Kinderdorpen in Polen om het lijden van de door oorlog ontheemde kinderen in buurland Oekraïne te verlichten. De weken voor Kerstmis markeren voor veel mensen een heel bijzondere tijd van het jaar. De MINI videoclip voor ‘Driving Home for Christmas’ vertelt het speciale gevoel van naar huis gaan om samen met vrienden en familie tijd door te brengen. 44 jaar geleden schreef Chris Rea het liedje in een klassieke Mini op weg van Londen naar zijn familie in het noorden van Engeland.

Artistieke samenwerking

Veel kinderen over de hele wereld zullen niet in staat zijn om ‘een stralende vakantie in een warm en vredig huis’ te beleven, omdat ze van hun familie worden gescheiden, in de steek gelaten, verwaarloosd of gedwongen worden om in een gewelddadige omgeving te leven. In meer dan 130 landen en gebieden doet SOS Kinderdorpen alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat elk kind opgroeit met wat het nodig heeft om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Sinds april van dit jaar heeft een groep MINI-medewerkers zich ingezet om SOS Kinderdorpen in Polen te steunen. Onder het motto ‘wij helpen BIG LOVE te verspreiden’ en met maatregelen zoals School Starter Kits, een artistieke samenwerking voor het ontwerp van de huisvesting en de betrokkenheid van MINI-klanten via de Europese handelspartners, zijn al diverse stappen gezet. Deze kerst werkt MINI opnieuw samen met SOS Kinderdorpen en vraagt haar wereldwijde community om mee te doen en te doneren aan SOS Kinderdorpen.

Positieve bijdrage

De 70 jaar ervaring van SOS Kinderdorpen laat zien dat wanneer er naar een kind wordt geluisterd en het opgroeit in een veilige en ondersteunende omgeving, het als volwassene gezondere relaties kan ontwikkelen en in staat is om in de toekomst een positieve bijdrage te leveren aan zijn familie en vrienden. Op deze manier heeft het werk dat MINI en zijn wereldwijde community mogelijk maken niet alleen invloed op veel kinderen vandaag, maar helpt het ook om een betere toekomst voor toekomstige generaties te garanderen.

“MINI wil graag samenwerken met SOS Kinderdorpen om kinderen in staat te stellen een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Het verlangen naar inclusie voor alle mensen wordt weerspiegeld in het motto BIG LOVE waarmee de MINI Community leeft en diversiteit in al zijn vormen uitdrukt”, zegt Stefanie Wurst, hoofd van MINI.

Met de video voor ‘Driving Home for Christmas’ geeft MINI vertrouwen aan kinderen in tijden van hun grootste nood door de wereldwijde MINI Community de kans te geven ook een bijdrage te leveren. Druk op onderstaande knop om te doneren.

Geëlektrificeerde MINI-modellen noteren sterkste verkoopgroei sinds marktintroductie.

Overzicht

De toekomst is poolwit van kleur - de MINI Cooper SE Resolute Edition in Nanuq White

HomeMININieuwsBIG LOVE for Christmas – MINI roept op om SOS Kinderdorpen te steunen