Van Poelgeest

De MINI Countryman die je nog nooit hebt gezien.

MINI neemt je mee op avontuur in deze speciale editie van de MINI Countryman. De stoere 5-deurs SUV is onder handen genomen door de mensen van X-raid. Zij zijn al jaren bekend met de zwaarste wegen ter wereld. X-raid heeft de MINI Countryman, Dakar ready gemaakt!

MINI Countryman Powered by X-raid

De perfecte basis voor een avontuur over de duinen, de Countryman Powered by X-raid heeft het overwinnen van de Dakar in zijn genen. X-raid is al 10 jaar het team achter de successen in de zwaarste rally ter Wereld. Hun successen behaalde eerst met vier overwinningen op rij, van 2012 t/m 2015, en nogmaals in 2020.

Uit deze jaren aan ervaring is heeft de unieke samenwerking van X-raid en MINI geresulteerd in de Countryman Powered by X-raid. Een SUV, die zich heeft bewezen als support voertuig in de Dakar rally.

Ready for Rocks

Als support voertuig is het belangrijkste aspect, het ondersteunen. X-raid heeft de Countryman bereid voor de scherpe rotsen en onverwachte kuilen in Argentiniƫ en Chili. Zo kan het team erop vertrouwen dat in de zwaarste momenten van de wedstrijd, de support voertuigen altijd paraat staan. De kennis van de gevaren in de Dakar en de overwinningen, is verwikkeld in de Countryman Powered by X-raid

Onverhard, overal

Kortom, voorbereiding is alles. Dit is te zien aan de grote banden en speciale velgen die de Countryman Powered by X-raid heeft gekregen. Daarnaast is het chassis en de body geoptimaliseerd, waardoor de hellingshoek tijdens het onverhard rijden significant is verbeterd. Het geheel wordt gecomplementeerd door striping in de officiƫle X-raid kleur, oranje.

De MINI Countyman X-Raid kun je niet kant en klaar bij ons kopen, maar je kunt je wel je eigen Countryman er uit laten zien als een MINI Countryman Powered by X-raid. X-raid biedt daarvoor verschillende pakketten aan.

De nieuwe MINI is een feit

Overzicht

De nieuwe MINI: al twintig jaar bij de tijd

HomeMININieuwsDe MINI Countryman die je nog nooit hebt gezien.