Van Poelgeest

MINI Concept Aceman met Pokémon Mode

MINI Concept Aceman met Pokémon Mode

MINI is de nieuwe hoofdsponsor van de merch area van gamescom en tevens de officiële mobiliteitspartner van gamescom en presenteert exclusief de MINI Concept Aceman met Pokémon Mode tijdens ‘s werelds grootste game-evenement in Keulen. De one-off voor MINI fans en gameliefhebbers is het eerste resultaat van de samenwerking tussen MINI en Pokémon.

Het concept van de MINI Concept Aceman wordt gekenmerkt door een speelse benadering van uitdagingen. Het authentieke rijplezier van het merk inspireert op unieke wijze en brengt wereldwijd een gestaag groeiende MINI fangemeenschap samen. Tijdens gamescom 2022 moedigt MINI alle fans aan om te blijven spelen met de ‘PLAY ON!’ campagne en promoot daarmee ook een open en diverse samenleving. Bezoekers aan gamescom 2022 kunnen ontspannen in hal 5.2 op stand B10 / D19 in de MINI Arena, hun eigen energievoorraad opladen met water en popcorn, terwijl ze hun smartphone weer op 100 procent brengen bij een van de USB-oplaadstations en luisteren naar DJ-sets.

De MINI Concept Aceman zit vol verrassingen

Bezoekers van de gamescom merch area powered by MINI kunnen de MINI Concept Aceman ontdekken met een extra exclusieve voertuigmodus. Tijdens gamescom neemt Pikachu, het iconische personage uit Pokémon, het OLED-display over als het nieuwe centrale instrument na het bedienen van de Experience Mode-toggle. Via geavanceerde projectietechnologie strekt de animatie zich ook uit over het dashboard en de voorportieren. In de geanimeerde loop verschijnt de Poké Ball eerst in het OLED display en beweegt, dan ontstaat een blauwe gloed die zich van het OLED display via het dashboard en de lichtbalk van de portieren door het interieur van de auto beweegt. In een andere loop verschijnt Pikachu bij het begin in het display. De beroemde elektrische Pokémon start een felgele bliksemaanval die ook door de auto gaat via de binnenzijde van de portieren en de projectie aan de voorzijde van het interieur.

Het ontwerpteam achter de MINI Concept Aceman heeft ook een exclusieve MINI Art Toy gemaakt. Net als de concept car belichaamt de MINI Art Toy beweeglijkheid en een zelfverzekerde aanwezigheid. De X-O symbolen doen denken aan zowel het interieurontwerp als de speelsheid van de MINI Concept Aceman en passen perfect bij gamescom en de enorme gamescene die er aanwezig is.

Action Pack

Behalve de MINI Concept Aceman wordt de concept car op gamescom 2022 ook gepresenteerd als Action Pack. In de doorzichtige doosverpakking die typisch is voor actiefiguren en voorzien is van speciale designelementen, zoals een Poké Ball in het midden van de wielen, wordt het unieke MINI Concept Aceman Action Pack de ultieme collectible voor MINI fans en game-liefhebbers.

Het leven is kleurrijk: de nieuwe MINI Multitone Edition is een eerbetoon aan de gevarieerde MINI community

Overzicht

Geëlektrificeerd kunstwerk: première voor de MINI Recharged Lakwena tijdens de Europese Kampioenschappen in München.

HomeMININieuwsMINI Concept Aceman met Pokémon Mode