Van Poelgeest

MINI Cooper SE is de perfecte optie voor de stad én natuur

Het compleet elektrisch aangedreven model van het Britse premiummerk MINI is de perfecte metgezel om uw vrije tijd mee in te vullen, met bijvoorbeeld de optionele dakrails en een brede scala aan producten voor zowel exterieur als interieur.

In de stad en in de natuur

Met de komst van de zomer en dus het stijgen van de temperaturen, worden buitenactiviteiten en excursies in de natuur een groot genot. Naast dat het fijn is om buiten te zijn bij warme temperaturen, is het ook nog eens voordelig om met een elektrische auto op pad te gaan. De MINI Cooper SE is, met het railing- en dakdragersystemen een perfecte balans tussen de stedelijke mobiliteit en actieve vrijetijdsactiviteiten. Met een verbruik van 17,6 – 15,2 kW/100 km is de elektrische MINI een mooie duurzame ontsnapping uit het dagelijks leven.

Met een range tussen de 203 en 234 kilometer (WLTP) kun je de stedelijke jungle ontsnappen en nieuwe wegen ontdekken. De MINI Cooper SE heeft een bagageruimte van 211 liter. En met neergeklapte achterbank wordt dit zelfs vergroot naar 731 liter. Hiermee worden de mogelijkheden van de elektrische MINI verder vergroot. Én met de rails- en dakdragersystemen kan de MINI Cooper SE nóg meer vervoeren en ontstaat er een veelzijdig transporttalent!

Nóg meer transport en ruimte voor een MINI

De dakrails in het mat zwart is direct verkrijgbaar vanaf de fabriek. Op het dak van de MINI Cooper SE vormt deze dakrails een stabiele basis voor verschillende bevestiging- en transportsystemen. Deze systemen zijn beschikbaar in het assortiment van MINI-accessoires en zijn optioneel voor de MINI Cooper SE, de MINI 3-deurs en de MINI 5-deurs. Opties als de MINI dakkoffer kunnen veilig en gemakkelijk worden gemonteerd op de dakrails. Deze koffer heeft een gewicht van slechts 13 kilogram en biedt een indrukwekkende extra opbergruimte van 320 liter. Dit formaat biedt ruimte voor bijvoorbeeld sportkleding, fietshelmen, kampeerspullen en zelfs ski’s, de dakkoffer is namelijk 1,90 meter lang.

Omdat een creatief ruimtegebruik een echt MINI-trekje is, kan op de MINI Cooper SE zelfs naast de koffer, nog een fiets geplaatst worden. Met gebruik van de optionele toerfietshouder kunnen tweewielers rechtop en veilig gemonteerd worden op de fietsendrager. Een houder van zeer sterk aluminium zet de fiets vast met een afsluitbaar klemsysteem en twee spanbanden. Verder kan er nog een skidrager gemonteerd worden én een aluminium bagagemand.

Ruimte toevoegingen in het interieur

De MINI Cooper SE is de ideale metgezel voor een kort tripje of weekendje weg met het model specifieke Travel & Comfort. Het bevat een basisdrager die gemakkelijk gemonteerd kan worden tussen de hoofdsteunrails van de bestuurders- en passagiersstoel. Hierop kunnen weer diverse stukken gemakkelijk aangebracht en vastgeklikt worden. Daardoor kun je zowel houders voor tablets, haken voor klerenhangers en verschillende tassen gebruikt worden.

Daarnaast kan op de basissteunen van de Travel & Comfort een klaptafel bevestigd worden, die als werk- of opbergvlak gebruikt kan worden. De hoogte en helling kunnen, wanneer nodig, worden veranderd en de klaptafel wordt dan stevig tegen de stoel gedrukt. Een leuk detail is de vouwbare bekerhouder in de klaptafel. Een ideale uitweg tegen de verveling achterin de MINI Cooper SE is de universele houder voor tablets. Hierdoor kunnen tablets van 7 tot 11 inch worden vastgeklemd. Hierin wordt hij veilig gebruikt en is hij gemakkelijk te gebruiken door achterpassagiers.

Voor elk gebruik een MINI Electric

Of je je MINI Electric nu in de stad, tijdens woon-werk-verkeer of tijdens een vakantie wilt gebruiken, hij kan het! Zijn 184 pk geven hem misschien nog wel betere rij-eigenschappen dan zijn brandstofversie. Vanuit stilstand zijn namelijk alle paardenkrachten al beschikbaar. Zijn dynamische eigenschappen merk je ook bij het uitkomen van elke bocht. Ongeacht je rijsnelheid is er ruimschoots trekkracht aanwezig. Er is namelijk geen toerental waar je rekening mee hoeft te houden. En als je dan ook nog bedenkt dat het rijden in een elektrische auto tot wel 10 x goedkoper is qua brandstof dan een benzine MINI, dan kun je toch niet anders dan een vrijblijvende proefrit bij ons aanvragen?

MINI met daktent is klaar voor kampeerseizoen 2021

Overzicht

MINI John Cooper Works brengt racetechnologie in het dagelijks verkeer

HomeMININieuwsMINI Cooper SE is de perfecte optie voor de stad én natuur