bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

MINI met daktent is klaar voor kampeerseizoen 2021

MINI heeft meegedacht met iedereen die op binnenlandvakantie gaat, nu de Coronamaatregelen roet in het eten gooien bij de mensen die zonvakantieplannen hadden. Het Britse premiummerk biedt met dakdragers en daktenten de kans om in het middelpunt van de aandacht te staan op elke oer-Hollandse camping.

Op de duurzame tour

Ook in de zomer van 2021 zullen de meeste vliegtuigen aan de grond blijven staan, wat jammer is voor de reiziger. Maar het komt het milieu natuurlijk wel ten goede. Die vliegtuigen zijn ook helemaal niet nodig, want MINI heeft twee emissievrije modellen om duurzame mobiliteit te realiseren. De MINI Cooper SE Countryman ALL4 met plug-in hybridesysteem en de MINI electric maken het mogelijk om op een verantwoorde manier de omgeving te verkennen. De Cooper SE is volledig elektrisch aangedreven en zal de natuur dus ook niet verstoren bij avontuurlijke ritjes in de regio.

MINI maakt de ultieme kampeervakantie mogelijk met dakdragers en uitbreidingen, die specifiek zijn ontwikkeld voor de MINI electric en de MINI Cooper SE Countryman ALL4. Met de MINI dragersystemen kan er o.a. een tent op het dak van de auto bevestigd worden. Het draagsysteem is te vinden in het assortiment originele MINI accessoires. De daktent is zeer gestroomlijnd vormgegeven, zodat de luchtweerstand vrijwel onmerkbaar is.

Geen geklungel met tentstokken

De mobiele slaapplaats is in mum van tijd in gereedheid gebracht. Met het ontgrendelen van de veiligheidspallen, schiet de tentconstructie vanzelf omhoog met behulp van gasveren. Via een uitklapbare ladder verkrijgt u toegang tot de daktent. Binnenin is er ruimte voor twee personen. Verder is de tent voorzien van oprolbare raamhoezen en klamboes.

Countryman in the countryside

Met zijn hybride-specifieke vierwielaandrijving en een systeemvermogen van 162 kW/220 pk is de MINI Cooper SE Countryman ALL4 ideaal voor uitstapjes op het platteland. De elektrische actieradius van de MINI Cooper SE Countryman ALL4 bedraagt maximaal 59 kilometer. Maar door de intelligente samenwerking met de verbrandingsmotor laadt hij het accupakket zelf op tijdens het rijden. De extra uitbreidingsopties maken het nog leuker. Bij het ALL4 Trim- of Classic Plus-pakket wordt de uitrusting onder meer aangevuld met een dakrail. Een daktent kan eenvoudig op de dakrails worden gemonteerd met de bijpassende relingdrager.

Dakdragers uniek voor de Cooper SE

De MINI electric beschikt over een vermogen van 135 kW/184 pk. Vanuit stilstand kan hij binnen 7,3 seconden naar de 100 km/u sprinten. Volgens de WLTP-testcyclus heeft de MINI electric een actieradius van 203 tot 234 kilometer, afhankelijk van je velgmaat. De MINI Cooper SE kan op dezelfde manier worden uitgerust met mobiele nachtverblijven. De puur elektrisch aangedreven kleine auto is het enige model in zijn klasse, dat ook kan worden uitgerust met dakrails.

Zorgeloos op reis

Trekt u eropuit met de auto deze zomer? BMW en MINI dealer Van Poelgeest helpt u graag met de voorbereidingen op het vakantieseizoen van 2021. Dan kunt u onbezorgd en (semi-) elektrisch op ontdekkingstocht in de lage landen.

De Prins van Wales bezoekt MINI-fabiek Oxford, ter ere van 20-jarig bestaan

Overzicht

MINI Cooper SE is de perfecte optie voor de stad én natuur

HomeMININieuwsMINI met daktent is klaar voor kampeerseizoen 2021