Van Poelgeest

MINI en de IAA Mobility 2021: #BIGLOVE – een gevoel dat blijft

MINI en de IAA Mobility 2021: #BIGLOVE – een gevoel dat blijft

Visies voor duurzame mobiliteit en steden ontworpen voor een uitstekende levenskwaliteit, nieuwe prikkels voor de MINI-gemeenschap en een duidelijk engagement voor diversiteit: dat is de kern van de MINI-campagne ‘BIG LOVE from Munich’.

Al vanaf het begin
#BIGLOVE is de MINI-manier om te laten zien hoe twee kleine woorden kunnen inspireren tot positieve actie. Al sinds de oprichting van het merk in 1959 draait het bij MINI om meer doen met minder en om het vinden van de meest creatieve manieren om ruimte te gebruiken. De huidige campagne van het Britse premiummerk gaat nog een stap verder. #BIGLOVE is een uitdrukking van diversiteit die in al zijn vormen wordt omarmd, en verwelkomt anders denken en nieuwe ideeën, ongeacht waar ze vandaan komen. Tijdens de IAA Mobility 2021 in München presenteerde het merk MINI zijn weg naar een duurzamere mobiliteit en een inclusieve toekomst voor iedereen, gebaseerd op de stelling “We’re all different, but pretty good together”.

Sugar Mountain
Onder het motto “BIG LOVE from Munich” droeg MINI tijdens de beurs bij aan de revitalisering van het bruisende industrieterrein in de buitenwijken van München, genaamd ‘Sugar Mountain’, dat zich richt op creativiteit, sport, persoonlijke ontplooiing en gemeenschap. Het terrein van de voormalige betonfabriek wordt nu opgefleurd door een veelkleurige muurschildering op een oude toren, die is ontworpen door de Londense kunstenares Lakwena Maciver. Lakwena’s artistieke stijl is gebaseerd op gedurfde statements en felle kleuren. Haar doel is om kunst voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom schildert ze voornamelijk in openbare ruimtes, waar ze kunst beschikbaar maakt voor mensen die er anders misschien geen toegang toe hebben. Deze aanpak maakt haar de perfecte partner voor MINI, wat tot uiting komt in de boodschappen die te zien zijn in haar kleurrijke muurschildering met de woorden ‘DIFFERENT BUT GOOD TOGETHER’ en ‘BIG LOVE’. Het kunstwerk zal ook na de IAA Mobility 2021 de wijk Obersendling in München blijven verfraaien.

Actief met MINI tijdens de IAA
Sugar Mountain vormde de aftrap van MINI’s IAA-campagne ‘Big love from Munich’, waarbij MINI-liefhebbers deelnamen aan een breed scala van activiteiten. Spannende wedstrijden op de World Club Tennisbaan, razendsnelle races op de BMX-pompbaan en relaxte tricks in het Jam Skate Park – ze hadden alle ruimte om spontaan aan sport te doen of hun eigen persoonlijke stijl te uiten. Er was ook de mogelijkheid om hun DJ-vaardigheden te verbeteren tijdens een masterclass DJ-set, waarbij het geluid van ontspannen beats de perfecte achtergrond vormde voor mensen om elkaar te ontmoeten en te ontspannen in de community-ruimte.

Tussen elfen en trollen: in de MINI Cooper S Countryman ALL4 door het Wilde Westen van IJsland

Overzicht

MINI Anniversary Edition: 60 jaar aan rijplezier

HomeMININieuwsMINI en de IAA Mobility 2021: #BIGLOVE – een gevoel dat blijft