bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

MINI pendelt bezoekers Dutch Design Week

MINI pendelt bezoekers Dutch Design Week

De organisatie van de Dutch Design Week (DDW) kiest MINI als mobiliteitspartner. De DDW is het grootste designevenement van Noord-Europa en vindt plaats in Eindhoven, van 16 tot en met 24 oktober. De Dutch Design Week is een jaarlijks terugkerend evenement dat ruim 350.000 bezoekers aantrekt. Zo’n 2.600 designers stallen hun werk uit over 120 verschillende evenementlocaties in Eindhoven. MINI biedt voor deze gelegenheid een shuttledienst aan, waarbij onder andere de MINI Electric en de plug-in hybride MINI Countryman als ‘Design Rides’ dienen. Tijdens de DDW kunnen bezoekers gebruik maken van pendel-MINI’s, om snel van locatie naar locatie te gaan.

Rijdende tentoonstellingen
De pendel-MINI’s worden duidelijk herkenbaar gemaakt. De MINI Electric ‘Design Rides’ krijgen namelijk ontwerp-objecten op het dak. Zo kunnen ze op een opvallende manier het Eindhovense straatbeeld opfleuren, terwijl ze bezoekers een eerste kennismaking bieden met elektrische mobiliteit volgens MINI.

Waar MINI en DDW samenkomen
Elke editie van de DDW heeft een eigen thema; dit jaar is dat ‘The Greater Number’. Hierbij staat de zoektocht naar verbetering en verduurzaming centraal. Een ‘Greater Number’ kan ook een kleiner getal zijn: de DDW roept op om te verminderen. Minder consumptie betekent immers minder afval. Dit thema past goed bij MINI’s toekomstvisie. MINI werd vorig jaar zelfs uitgeroepen tot duurzaamste autofabrikant ter wereld, door de Dow Jones Sustainability Indices World and Europe.

MINI’s toekomstvisie geëxposeerd
MINI krijgt een eigen expositieruimte bij de DDW, waar het merk zijn visie toont op design, duurzaamheid en de mobiliteit van de toekomst. De onlangs gepresenteerde MINI Urbanaut bewijst dat duurzaam en design prima samen kunnen gaan in de autowereld. In de MINI Urbanaut zijn zo min mogelijk componenten en materialen gebruikt (The Greater Number). In het interieur zijn leder en chroom achterwege gelaten, een trend die MINI ook in toekomstige modellen voort gaat zetten. MINI ziet zichzelf als een ware pionier op het gebied van e-Mobility en dat uit zich in de belofte dat in 2030 elke MINI volledig elektrisch zal zijn.

Gemene delers MINI en DDW
MINI en DDW zijn beide enthousiast over innovatieve mobiliteit van de toekomst, duurzaamheid en design. Met die gemene delers zien beide partijen een goede samenwerking tegemoet.

Wilt u uw MINI ook een eigen design meegeven? Informeer dan bij onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Meer dan 15% van alle verkochte MINI’s is elektrisch.

Overzicht

MINI Multitone dak maakt elke MINI uniek

HomeMININieuwsMINI pendelt bezoekers Dutch Design Week