bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

MINI Multitone dak maakt elke MINI uniek

MINI biedt een nieuwe optie aan voor de MINI 3-deurs, 5-deurs en Clubman. Vanaf nu is het mogelijk om het dak uit te voeren in drie verschillende kleuren die in elkaar overlopen. De lak wordt volgens een nat-op-nat-verfproces aangebracht; voor spuiters een ingewikkeld proces. Maar voor de spuitrobots in de MINI-fabriek van Oxford is het een fluitje van een cent. MINI maakt uw nieuwe Cooper of Clubman al vanaf de fabriek met liefde een stukje unieker.

Kleurrijke geschiedenis
Contrasterende lakkleuren gaven de Classic MINI decennia geleden al een eigen uiterlijk. Ook bij de ‘nieuwe’ MINI maakte men gebruik van meerkleurige samenstellingen om extra op te vallen. Bij John Cooper Works modellen was het al mogelijk om de auto met een rood dak uit te rusten en er waren ook al exclusieve dakdesigns beschikbaar voor het dak, denk aan de Union Jack of een geblokte vlag. Maar nu gaat MINI nóg een stap verder in het aanbrengen van diversiteit vanaf de fabriek. Alle auto’s met een vast dak kunnen worden voorzien van een kleurverloop in drie tinten, op het dak van de auto.

Opties MINI Multitone Roof
Als showmodel gebruikt MINI een elektrische Cooper SE om aan te geven hoe zo’n driekleurig dak eruit komt te zien. In het voorbeeld is er een kleurverloop aangebracht in de kleuren San Marino Blue, Pearly Aqua en Jet Black (van voor naar achter). Deze optie werd overigens al aangeboden in het MINI Electric Collection pakket, maar nu komt het driekleurige dak ook beschikbaar voor de MINI 3-deurs, 5-deurs en Clubman. De kleurvolgorde kan naar wens worden bepaald.

Het kleurenpalet bestaat uit de officiële MINI-lakkleuren, met uitzondering van Chili Red uni, Indian Summer Red metallic en British Racing Green metallic.

Uw MINI personaliseren
Naast deze unieke laktechniek zijn er talloze opties om uw MINI te personaliseren. Daarnaast bieden wij allerlei aftermarket onderdelen aan om uw auto helemaal compleet te maken. U bent van harte welkom bij Van Poelgeest om de mogelijkheden te bespreken.

MINI pendelt bezoekers Dutch Design Week

Overzicht

MINI Vision Urbanaut toont MINI’s visie op mobiliteit van de toekomst.

HomeMININieuwsMINI Multitone dak maakt elke MINI uniek