Van Poelgeest

MINI Electric – Private Lease

Private Lease een MINI Electric

Tijdelijk vanaf € 438 per maand incl. subsidievoordeel

Iedereen moet zich soms aanpassen voor de toekomst, maar dat betekent nog niet dat wij onze principes gaan verraden. Kijk maar naar de nieuwe MINI Electric: 100% elektrisch, klaar voor de milieuvriendelijke binnensteden van nu en de komende jaren. Maar deze elektrische stadsauto is nog altijd een échte MINI, die van binnen groter lijkt dan van buiten en die heerlijk door bochten rijdt als een echte go-kart. De MINI Electric is niet alleen opgeladen met stroom, hij is ook opgeladen met rijplezier!

Bestel nu een MINI Electric Camden Edition en profiteer van subsidie voordeel bij Van Poelgeest.

MINI Private Lease configureren »

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10
mini-electric-private-lease

Vergelijkbare MINI Private Lease modellen

Deze MINI Private Lease modellen zijn wellicht ook interessant voor u.

MINI 3-deurs private lease

MINI 3-deurs

Vanaf € 399 per maand.*

MINI 5-deurs private lease

MINI 5-deurs

Vanaf € 469 per maand.*

MINI Cabrio private lease

MINI Cabrio

Vanaf € 695 per maand.*

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere MINI Private Leasen? Bekijk hier de MINI 3-deursMINI 5-deursMINI CabrioMINI ClubmanMINI Countryman.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten leges en in combinatie met de subsidieregeling van 2023.

*Het MINI Electric Private Lease tarief is op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 k.m. per jaar in combinatie met de subsidieregeling van 2023. Vraag naar de voorwaarden voor meer informatie.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeMINIMINI Private LeaseMINI Electric – Private Lease