Van Poelgeest

MINI Electric – Private Lease

Private Lease een MINI Electric

Tijdelijk vanaf € 399 per maand

Iedereen moet zich soms aanpassen voor de toekomst, maar dat betekent nog niet dat wij onze principes gaan verraden. Kijk maar naar de nieuwe MINI Electric: 100% elektrisch, klaar voor de milieuvriendelijke binnensteden van nu en de komende jaren. Maar deze elektrische stadsauto is nog altijd een échte MINI, die van binnen groter lijkt dan van buiten en die heerlijk door bochten rijdt als een echte go-kart. De MINI Electric is niet alleen opgeladen met stroom, hij is ook opgeladen met rijplezier!

Private lease nu zorgeloos nu een fijn uitgeruste MINI Electric bij Van Poelgeest

MINI Private Lease configureren »

Onze klanten beoordelen Van Poelgeest Private Lease met een 9.2/10

Wilt u uw auto inruilen? Dat kan u eenvoudig aangeven bij uw vrijblijvende offerte aanvraag

Een andere MINI Private Leasen? Bekijk hier de MINI 3-deursMINI 5-deursMINI CabrioMINI ClubmanMINI Countryman.

(*) Op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Inclusief rente en afschrijving, all risk verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, vervanging van banden, pechhulp, afleverkosten en leges.

Ondanks dat wij deze actie zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

BMW / MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u vinden bij BMW Financial Services.

HomeMINIMINI Private Lease.MINI Electric – Private Lease