Van Poelgeest

MINI winteracties

alle mini winteraanbiedingen

Scroll

Ervaar de koude seizoenen in stijl met de MINI Winteraanbiedingen.

Van Poelgeest voorziet u van de perfecte uitrusting om veilig de weg op te gaan en volop te genieten van winterse avonturen. Deze winter wordt uw rit extra comfortabel met diverse MINI Serviceaanbiedingen. Profiteer van voordelen op de MINI Wintercheck, MINI winterwielsets, dakkoffers, dakdragers, rubberen vloer- en koffermatten en ruitenwissersets, zodat u en uw MINI volledig voorbereid zijn op alle winterse omstandigheden.


MINI winter Deals.

Ontdek hieronder alle tijdelijke MINI Winter deals en profiteer van voordeel op vloermatten, ruitenwissers, de relingdrager en de dakkoffer. Uw voordeel loopt op tot wel 25% wanneer u een dakkoffer en relingdrager allebei aanschaft bij Van Poelgeest.

MINI Matten
rubberen vloermatten en kofferbakmatten.

Nu 25% voordeel op de gehele collectie.

MINI Ruitenwissersets
ruitenwissersets.

Nu 15% voordeel op de gehele collectie.

MINI Relingdrager
relingdrager.

15% voordeel.

MINI Dakkoffer 320 L
Dakkoffer 320 l.

15% voordeel.

Originele MINI Winterwielsets.

Bij winterse wegomstandigheden is de rol van banden van essentieel belang. Winterbanden zorgen voor aanzienlijk meer veiligheid dan zomerbanden, vooral wanneer de temperatuur onder de 7°C daalt.

Om deze reden biedt Van Poelgeest nu 15% korting op een MINI winterwielset, inclusief gratis vaste naafdoppen, een ventieldopset en een velgenreinigerset.

MINI Wintercheck

Winterklaar met de MINI Wintercheck.

Bereid uzelf en uw MINI deze winter goed voor op de weg met de MINI Wintercheck. Onze deskundige MINI-experts voeren een grondige controle uit op 20 cruciale punten van uw MINI tijdens deze check. Voor een beperkte tijd kost de MINI Wintercheck slechts € 50,- bij Van Poelgeest.

Bovendien ontvangt u bij het laten uitvoeren van een MINI Wintercheck bij Van Poelgeest een exclusieve originele MINI Stormparaplu. Wees er snel bij, want op is op.

HomeMINIMINI Winteracties