Van Poelgeest

MINI Winteracties

Geniet van de koude jaargetijden met de MINI Winteracties

Van Poelgeest biedt u de perfecte uitrusting om veilig op weg te gaan en ten allen tijde te genieten van de winterse ritten. Deze winter gaat u namelijk extra comfortabel op weg met de verschillende MINI Service acties. U profiteert o.a. van voordeel op de MINI Wintercheck, MINI winterwielsets, dakboxen, dakdragers en rubberen vloermatten. Zo zijn u en uw MINI klaar voor alle winterse omstandigheden.


Voorbereid op weg met de MINI Wintercheck

Met de MINI Wintercheck gaan u en uw MINI deze winter goed voorbereid de weg op. Tijdens de wintercheck wordt uw MINI op 20 belangrijke punten gecontroleerd door onze vakkundige MINI-experts. De MINI Wintercheck is nu tijdelijk € 50,- bij Van Poelgeest.

U ontvangt bij het uitvoeren van een MINI Wintercheck bij Van Poelgeest een originele MINI Camden tas. Wees er snel bij, want op is op

Originele MINI Winterwielsets

Tijdens winterse omstandigheden maken wielen een groot verschil. Winterbanden bieden meer veiligheid dan zomerbanden zodra de temperatuur onder de 7°C uitkomt. Daarom heeft Van Poelgeest een ruim assortiment MINI Winterwielsets beschikbaar. Zo bent u verzekerd van veiligheid en rijplezier in de winter. Uiteraard is het ook mogelijk om een wielenwissel te laten uitvoeren.

MINI Winteraccessoires

Als u van het winterweer wilt genieten, dan moet u goed voorbereid zijn. Met de originele MINI accessoires is dat geen probleem. U profiteert nu van voordeel op verschillende MINI Winteraccessoires bij Van Poelgeest. Zo ontvangt u 50% voordeel op Dakdragers bij aanschaf van een MINI Dakbox. Of gaat u voor de veelzijdige rubberen vloermatten van MINI met 25% voordeel?

HomeMINIMINI Winteracties