bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

MINI 5-deurs F55.

de britse klassieker.

Scroll

MINI 5-deurs F55 (2013-2023).

Neem plaats in één van de leukste auto’s ter wereld want de MINI 5-Deurs F55 beschikt over MINI Go-kart feeling! De MINI F55 was luxer, grotere en sportiever dan zijn voorganger. De MINI 5-Deurs F55 had ook meer opties en lakkleuren dan ooit tevoren.

Ontdek de Britse klassieker bij Van Poelgeest MINI. De MINI F55 is ook standaard uitgerust met Union Jack achterlichten. Dat is de Britse charme waar we van houden! De MINI 5-Deurs is enkel leverbaar uit voorraad en u kunt een vrijblijvende proefrit aanvragen bij de Van Poelgeest MINI-experts.

LEVERbaar uit voorraad

vanaf: € 18.900,-

Veel meer dan een esthetisch hoogtepunt.

Onze voorraad MINI 5-deurs.

Direct rijden in een MINI F55? Ontdek onze actuele MINI 5-deurs F55 voorraad en rijd al binnen 2 weken.

De nieuwe MINI Coooper 5-deurs.

Alles is nieuwe aan de MINI 5-deurs, zelfs zijn naam is helemaal nieuw. Het model gaat vanaf nu door het leven als MINI Cooper 5-deurs. De iconische Go-Kart feeling, nieuwe technologieën en kenmerkende design maken deze MINI Cooper een fenomeen in zijn segment.

De nieuwe MINI Cooper is uitgerust met meer innovatieve technologie dan ooit tevoren. Een opvallend kenmerk is het ronde OLED-display van 24 centimeter, waarop alle functies van de auto bediend kunnen worden. Dit moderne display is zowel een vooruitstrevende toevoeging als een eerbetoon aan de klassieke meters van vroegere MINI’s. Het elegante interieur, gemaakt van duurzame materialen, straalt tegelijkertijd luxe uit.

MINI 5-Deurs F55 exterieur: groter maar nog altijd MINI.

Met iedere blik die u werpt ziet u weer iets nieuws aan de MINI 5-deurs F55. De carrosserie was niet alleen groter gemaakt, hij was ook iconischer. Neem bijvoorbeeld de cirkelvormige LED-koplampen of het vernieuwde strakke logo. Ook de Union Jack achterlichten zijn een leuk detail en werden standaard geleverd.

De MINI F55 afmetingen waren 16 centimeter groter dan de 3-deurs F56 voorganger, maar de sportiviteit en hang naar rijplezier waren nooit duidelijker geweest. Dit is een praktische plezierauto, geschikt voor shoppen in de stad of om met vrienden lekker mee uit te gaan. De MINI 5-Deurs F55 had door de facelift ook een grotere achterbank en kwam met meer bagageruimte.

MINI 5-Deurs

MINI 5-Deurs interieur

MINI 5-deurs F55: meer ruimte, meer mogelijkheden.

Met groot gemak kunnen 5 personen plaatsnemen in de MINI F55. Met zijn grotere afmetingen en achterbank is er ruimte voor aanzienlijk meer luxe en een grotere bagageruimte. 941 liter past maximaal achterin, voldoende ruimte om heerlijk op vakantie te gaan!

De laatste software was toegevoegd aan de MINI 5-deurs F55. Zo kon u genieten van de nieuwste navigatiekaarten met touchscreen navigatie en diverse andere apps. Real-time Traffic Information en Apple Carplay zijn eveneens compatible.

Tegelijkertijd had MINI ook ruimte overgelaten voor uw eigen smaak. De MINI 5-deurs F55 bood tenslotte een zeer uitgebreid pakket opties en accessoires voor u om uit te kiezen.

MINI 5-DEURS F55 MOTOR varianten.

De ‘kartervaring’ van MINI is ontzettend belangrijk en wij kunnen met trots zeggen dat de MINI F55 dit rijgevoel geperfectioneerd heeft. Dat het model met een aantal sterke motoren geleverd werd, helpt natuurlijk ook. Bekijk hieronder de MINI 5-Deurs F55 motoruitvoeringen.

One
1.5 liter 3 cilinder
Vermogen: 102 pk

Cooper
1.5 liter 3 cilinder
Vermogen: 136 pk

Cooper S
2.0 liter 4 cilinder
Vermogen: 178 pk

MINI 5-DEURS F55 beelden.

Bekijk de MINI 5-Deurs F55 vanuit alle hoeken in onze fotogalerij.


MINI 5-Deurs F55 prijs.

De MINI 5-Deurs F55 is leverbaar uit voorraad vanaf 18.900,- bij Van Poelgeest. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

MINI F55

Uw auto inruilen op een MINI 5-deurs F55?

Dat kan bij Van Poelgeest! U kunt voor alle MINI 5-deurs voorraadmodellen een inruilvoorstel aanvragen. Onze verkoopexperts maken binnen 24 uur een geheel vrijblijvend inruilvoorstel voor uw huidige auto.

MINI 5-deurs Accessoires & onderdelen.

Bekijk hieronder alle originele MINI accessoires en onderdelen voor de MINI 5-deurs. Alle producten zijn direct leverbaar bij de Van Poelgeest Webshop.


Veelgestelde vragen over de MINI 5-deurs.

Is de MINI 5-deurs F55 beschikbaar als Cooper uitvoering?

De MINI 5-Deurs F55 is naast de standaard ONE uitvoering ook verkrijgbaar als MINI Cooper, Cooper S & John Cooper Works uitvoering. Bekijk alle mogelijkheden bij Van Poelgeest MINI.

Wat is de prijs van de MINI 5-deurs F55?

De MINI 5-deurs F55 is verkrijgbaar vanaf € 18.900,- bij Van Poelgeest MINI.

Wat is het aanbod occasion van de MINI 5-deurs F55?

Bij van Poelgeest MINI hebben we altijd ruime voorraad MINI 5-deurs occasions. Bekijk het aanbod hier.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeMINIMINI CooperMINI Cooper 5-deursMINI 5-deurs F55