bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest

Meer ruimte, meer comfort, meer klasse: de MINI Cooper 5-deurs in de Resolute Edition

Meer ruimte, meer comfort, meer klasse: de MINI Cooper 5-deurs in de Resolute Edition

Met zijn extra functionaliteit en exclusieve designkenmerken gaat de speciale uitvoering van de premium kleine auto van het Britse merk de uitdagingen van de stedelijke mobiliteit op een bijzonder stijlvolle wijze aan.

In de nieuwe Resolute Edition wordt de krachtige uitstraling van de MINI Cooper 5-deurs ondersteund door een exterieurafwerking in de kleur Rebel Green. Het dak en de buitenspiegelkappen van het speciale model zijn afgewerkt in de contrasterende kleur Pepper White of als optie in zwart. Tal van kenmerkende designelementen zijn afgewerkt in de exclusieve kleur Resolute Bronze. De geraffineerde uitstraling wordt benadrukt door de randen van de koplampen, de grille en de achterlichten, de luchtinlaten de zijpanelen aan de voorzijde en de portier- en achterklepgrepen. De merklogo’s en de modelopschriften zijn afgewerkt in Piano Black, net als de binnenlijst van de grille en de sierlijsten van de uitlaatpijpen. De omlopende strip aan de onderrand van de ruiten in klassiek zwart complementeert de exclusieve uitstraling.

Patroon met kleurverloop

De motorkapstrepen en de dorpelafwerking zijn voorzien van het opschrift ‘RESOLUTE’. Beide hebben een patroon van parallelle lijnen met een kleurverloop tussen een lichte en een donkere goudtint. 18-inch lichtmetalen velgen in Pulse Spoke Black-design ronden de sportieve look van de MINI Cooper 5-deurs Resolute Edition af. Lichtmetalen 17-inch wielen zijn als optie ook verkrijgbaar in de variant Tentacle Spoke Black.

Harmonieus kleurenschema

Het interieur van de MINI Cooper 5-deurs in de Resolute Edition beschikt over vijf zitplaatsen en dankzij een wielbasis die 72 millimeter langer is dan die van de MINI 3-deurs, is er merkbaar meer beenruimte achterin. De royale binnenruimte zorgt er ook voor dat de designkenmerken van de editie uitstekend tot hun recht komen. De antracietkleurige dakhemel en de sportstoelen in stof/leder Black Pearl/Light Chequered met zwarte armsteunen en kniekussens zorgen voor een kleurenschema dat perfect harmonieert met de Rebel Green lakkleur en de zwart-gouden designelementen aan de buitenkant.

Krijtstreeppatroon

Parallelle en gelijkmatig gebogen lijnen in een goudkleurige tint vormen een prachtig krijtstreeppatroon tegen de zwarte achtergrond van de op de editie afgestemde interieuroppervlakken, waarbij de structuur van de motorkapstrepen wordt herhaald. De exclusieve designelementen worden sfeervol geaccentueerd door het verlichtingspakket, waarvan de LED-units voor een gerichte interieurverlichting zorgen. Ambient Light – ook standaard bij het speciale model – verrijkt de stijlvolle sfeer met onder andere een ring met lasergravure voor het centrale instrumentenpaneel, lichtgevende strips in de deuren en cockpit en verlichte portiergrepen en instapzones. Bovendien beschikt de MINI Cooper 5-deurs Resolute Edition over de MINI Driving Modes, waarmee de bestuurder met een tuimelschakelaar sportieve kenmerken in de aandrijf- en ophangingssystemen van de auto kan activeren. 

MINI John Cooper Works voltooit een nieuwe mijlpaal op weg naar de 24-uursrace

Overzicht

MINI John Cooper Works keert terug naar de 24-uursrace op de Nürburgring

HomeMININieuwsMeer ruimte, meer comfort, meer klasse: de MINI Cooper 5-deurs in de Resolute Edition