Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW 3 Serie Touring (F31) | 2011 – 2019

De BMW F31 is alweer de zesde generatie van de BMW 3 Serie. Deze BMW 3 Serie-generatie werd geproduceerd van 2011 tot 2019 en is ontwopen door Christopher Weil en Michael de Bono.

Als onderdeel van de BMW 3 familie heeft ook de BMW 3 Touring onmiskenbare combinatie van dynamiek, elegantie en veelzijdigheid. Een bijzonder laag verbruik dankzij de efficiënte benzine- en dieselmotoren met BMW EfficientDynamics technologie, een optimale gewichtsverdeling en achterwiel aandrijving.

De BMW 3 Touring kenmerkt zich door het ruime interieur met tal van opbergmogelijkheden. De bagageruimte is rijkelijk bemeten, de ideale auto voor het dagelijks leven, een uitstapje of een vakantie reis.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW 3 Serie Touring of naar een gebruikte BMW 3 Serie Touring? Team Van Poelgeest helpt u graag.


Onze voorraad BMW 3 TouringCijfers over de BMW 3 Serie Touring

De ruimte in de BMW 3 Serie Touring gigantisch. Het ruimte interieur wordt optimaal benut en biedt tal van slimme (opberg)mogelijkheden; Zoals e 12V-contact achterin.

Met een volume van 495 liter is de bagageruimte voorbereid op licht- tot zware bagage. Klapt u de gehele achterbank neer dan stijgt het volume tot maar liefst 1500 liter. Het doorlaadsysteem is neerklapbaar in de verhouding 40:20:40. Zo kan naar wens de ruimte worden ingedeeld. Het achterruit kan separaat worden geopend en achterin is er tevens een royale ruimte voor twee passagiers.

De BMW 3 Serie Touring (F31) was nieuw beschikbaar van 2011 tot en met 2019. Inmiddels is er een ruime keuze aan jong gebruikte varianten van deze auto bij Van Poelgeest BMW beschikbaar.

Sinds 28 september 2019 is de nieuwe BMW 3 Serie Touring (G21) beschikbaar.


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 3 SerieDe nieuwe BMW 3 Serie TouringBMW 3 Serie Touring (F31) | 2011 – 2019