Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i Vision Circular

BMW i Vision Circular

De vreugde van circulariteit: de BMW i Vision Circular

BMW wil de meest duurzame maker van premium auto’s ter wereld worden en om dat te bereiken hebben ze de BMW i Vision Circular ontworpen. Dit wordt de visie van mobiliteit in een circulaire economie volgens BMW. Het studiemodel is volledig elektrisch en volledig uit recyclebare materialen gebouwd. Ook verbergt het unieke design nieuwe technologische innovaties en een compleet andere designtaal, met ruimte voor de roemruchte BMW geschiedenis.

De BMW i Vision Circular draagt bij aan alle toekomstige BMW-modellen tot en met 2040. Wij lopen u door de innovaties in het exterieur, interieur en de vernieuwde technologie. U kunt ook een van de Van Poelgeest BMW-experts bereiken om persoonlijk verder geholpen te worden.

BMW i Vision Circular


Neem contact met mij op
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BMW Vision

De schoonheid van circulair design: BMW i Vision Circular

De BMW i Vision Circular is zo duurzaam mogelijk ontworpen en gebouwd. Dat ziet u gelijk terug in het exterieur dat van een futuristische schoonheid is, maar ook écht als een BMW overkomt. De iconische voorzijde is bijvoorbeeld aanwezig, net als de Hofmeister-knik aan de zijkanten achter. Alleen bij de BMW i Vision Circular zijn ze gedigitaliseerd via de verlichting!

Deze digitalisering ziet u ook terug bij de deurhendels en de meer standaard verlichting, die alles behalve standaard is op de BMW i Vision Circular. Het helpt mee aan de uitzonderlijk luxe uitstraling van het elektrische studiemodel, en tevens aan de duurzaamheid.

Het BMW i Vision Circular exterieur is bijna uit één geheel vervaardigd en bovendien met zo min mogelijk grondstoffen. De grote glasvlakken zijn zeer indrukwekkend en laten zien hoe mooi circulair design kan zijn; het is namelijk allemaal uit omgesmolten glas vervaardigd.

BMW i Vision Circular
BMW i Vision Circular interieur

Nieuwe generatie Shy Tech in het BMW i Vision Circular interieur

Het interieur doet mee aan het uitzonderlijke circulaire design, met zoveel mogelijk recyclebare onderdelen. Daarom ziet u veel hout in het dashboard en veel textiel als bekleding. Maar wat als eerste in het oog spring: het unieke dashboard van de BMW i Vision Circular. De nieuwste generatie Shy Tech wordt geïntroduceerd met de circulaire auto. Ontworpen als een V-vormig zwevend kristal, gemaakt van gerecycled glas, pulseert mee met de bestuurder. Naast een fraaie lichtshow geeft het ook toegang tot alle infotainment opties en de Smart Assistant van BMW.

Via een groot head-up display kan deze informatie ook op de voorruit geprojecteerd worden. In toekomstige modellen zal een versie van deze Shy Tech te zien zijn.

Minstens zo indrukwekkend is de nieuwe demontage-techniek die BMW in de i Vision Circular toepast. Voor de circulaire economie wordt het ook belangrijk om onderdelen goed en snel te vervangen. ‘Joyful Fusion’ noemen de Duitsers het, wat betekent dat met een paar simpele handelingen veel onderdelen van het studiemodel verwijderd kunnen worden. Handig voor recycling en voor het onderhoud van toekomstige BMWs.

BMW i Vision Circular cockpit

V-vormig zwevend kristal, groot head-up display en circulair design.

BMW i Vision Circular in beeld

Bekijk de schoonheid van de BMW i Vision Circular in vol ornaat met onze beeldgalerij. De BMW i Vision Circular is een studiemodel, maar de ontwerpers halen veel inspiratie uit dit ontwerp voor toekomstige BMW-designs.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW i Vision Circular