Van Poelgeest

Reserveer nu voor maar 1500,-, en rij de BMW iX3 als eerste in Nederland! Zonder opgave van reden kunt u uw reservering te allen tijden ontbinden, het bedrag wordt aan u terug betaald.

De nieuwe BMW iX3, verwacht in 2020!

Zeker zijn van een BMW iX3 en niet lang moeten wachten zodra deze uit is? Exclusief bij Van Poelgeest BMW kunt u zich zeker maken van een plek om als één van de eersten een BMW iX3 in ontvangst te nemen en met deze volledig elektrische SAV de weg op te gaan.

Wat kost de BMW iX3?

De prijzen van de BMW iX3 zijn nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn zal Van Poelgeest BMW deze als eerste communiceren. Wilt u dit niet missen en ook de prijs als eerste weten? Meld u dan aan voor de exclusieve Van Poelgeest BMW iX3 Prijs Alert.

Ga naar de veelgestelde vragen over de BMW iX3.

Vragen? Bel naar 020-503 2300

Onmiskenbaar uniek.

Hoewel de BMW iX3 officieel nog een concept wordt genoemd, zal deze weinig afwijken van het uiteindelijke productiemodel. De iX3 heeft veel weg van de huidige BMW X3, maar verschilt toch op verschillende punten. Kijk maar naar de gesloten grille, waarbij de nieren aan elkaar verbonden zijn. Er is bij de iX3 geen sprake van een verbrandingsmotor die gekoeld moet worden. Ook vind je een aantal BMW i-blauwe kleuraccenten rond het logo, op de bumpers en langs de dorpels.

  • "De gesloten grille, waarbij de nieren aan elkaar verbonden zijn."

BMW iX3 voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW iX3 voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW iX3 modellen of bekijk onze volledige voorraad

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

  • Persoonlijk inruilvoorstel
    Wat is uw auto waard?
  • Offerte aanvragen
    Zonder inruilauto
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW iX3 – Pre-order nu