Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Exclusief: BMW M850i xDrive Coupé First Edition

Een zeer exclusieve gelimiteerde uitvoering van de nieuwe BMW 8 Serie Coupé, de BMW M850i xDrive Coupé First Edition. Maximale exclusiviteit gegarandeerd, dankzij de individuele samenstelling van de auto en een oplage van slechts vierhonderd stuks wereldwijd.

Voorzien van de speciale BMW Individual carrosserielak “Frozen Barcelona Blau Metallic” is de 8 Serie First Edition een absolute eye-catcher. Het contrast van sportiviteit en elegantie wordt nog even licht aangestipt met verschillende hoogglans Shadow Line accenten van BMW Individual. De donkere accenten op deze speciale uitvoering wordt aangevuld met 20″ lichtmetalen M wielen met Y-spaakdesign in de kleur Jetblack.

Een speciale optie voor deze uitvoering is de volleder interieuruitrusting ‘Merino’ van BMW Individual in de speciale kleurcombinatie Elfenbeinweiß/Nachtblau. Daarbij passend is het met leder beklede M sportstuurwiel en de BMW individual Alcantara hemelbekleding uitgevoerd in de kleur nachtblau. Verder vindt u in de cockpit Pianolak Schwarz interieurlijsten met de inscriptie “First Edition 1/400”.

BMW 7 Serie nu bij Van Poelgeest

Overzicht

Elektrisch aangedreven rijplezier met de BMW 7 Serie

HomeBMWNieuwsExclusief: BMW M850i xDrive Coupé First Edition