bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Vision M NEXT

De toekomst van sportief rijden: BMW Vision M NEXT.

Met BMW Vision M NEXT toont de sportieve divisie van BMW hoe snelheid eruit gaat zien. De BMW Vision M NEXT is als wedstrijd samengesteld door de allerbeste, meest vooruitstrevende ontwerpers van de BMW M-tak. Waar BMW Vision iNEXT een toekomstvisie van autonoom rijden is, is de BMW Vision M NEXT bewijs dat digitale intelligentie het rijplezier voor de bestuurder juist kan vergroten. De pure, emotionele ervaring van gas geven en kiezen voor de vrijheid van de open weg: dat is de filosofie van de BMW Vision M NEXT!

Wij laten u zien hoe dit studiemodel de perfecte sportwagen-esthetiek herschrijft en wat het interieur doet om de rijervaring nog puurder te maken. Blijf op de hoogte door contact op te nemen met onze BMW M-experts. Veel van de BMW Vision M NEXT technologie komt de komende jaren terug in BMW M-productiemodellen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schoonheid in kracht en complexiteit: het BMW Vision M Next exterieur.

De designstijl van de sportauto wordt compleet herschreven door de BMW Vision M NEXT. Het uiterlijk is karaktervol, eert het verleden maar kijkt ook vastberaden naar de toekomst. Complexiteit is het sleutelwoord: geen zachte lijnen maar krachtige hoeken. En juist door die oneffenheden ontstaat er schoonheid in het BMW Vision M NEXT exterieur.

Het designteam keek ook naar de iconische BMW Turbo en de innovatieve BMW i8 voor inspiratie. De iconische BMW grille en nieren zijn zeker aanwezig, maar op unieke wijze. De grote nieren hebben een driehoekstructuur en zijn net als de grille in een krachtige oranje kleur weergeven. De geïntegreerde platte LED-koplampen benadrukken nog meer de spanning en power die de BMW Vision M NEXT uitstraalt.

De sterke oranje kleur wordt doorgetrokken naar achteren, bij de extra aerodynamische achterwielen en de prominente achterzijde. Die heeft nog meer de iconische BMW-vorm en ook de driedelige achterruit is een knikje naar de BMW M1. Vooruitstrevend is de flinterdunne achterverlichting die als een soort hartslagmonitor beide zijkanten flankeert. Het glasvezel design is nooit eerder gezien maar toch puur BMW.

BMW Vision M NEXT

BMW Vision M NEXT interieur

Alles voor de sportieve rijervaring.

In het BMW Vision M NEXT interieur draait alles om de bestuurder. Het minimalistische nieuwe stuurwiel is vooruitstrevend en compleet geïntegreerd met de digitale cockpit en head-up display. De rijervaring volgt het Focus Logic systeem: bij stilstand wordt alle rijinformatie op het stuur weergeven, na vertrek gaat dit over naar de glazen cockpitpanelen, en eenmaal op snelheid toont het head-up display alles op uw voorruit. Zo kunt u zich optimaal richten op de rijervaring.

De BMW Intelligent Personal Assistant is tevens compleet geïntegreerd in de BMW Vision M Next, zodat de bestuurder altijd commando’s kan geven of vragen kan stellen aan het systeem.

BMW Vision M NEXT design

Een toekomstvisie van autonoom rijden.

BMW Vision M NEXT achterkant

De elektrische toekomst van BMW M.

De BMW Vision M Next laat ook de elektrische toekomst van het merk zien. De Power-PHEV aandrijving biedt de keuze tussen vier elektrisch aangedreven wielen of heerlijk sportieve achterwielaandrijving.

Tevens kunt u kiezen tussen volledig elektrische aandrijving of de kracht van een 4-cilinder benzinemotor. Samen zijn de motoren goed voor 600 pk vermogen en een topsnelheid van 300 kilometer per uur. Van 0 naar 100 km/u duurt slechts 3 seconden!

En misschien nog wel het knapst: ondanks de raceautowaardige prestaties heeft de BMW Vision M NEXTeen volledig elektrische actieradius van ongeveer 100 kilometer. Dat is genoeg voor dagelijks verkeer en daarmee bewijst BMW M dat de sportwagen toekomstbestendig is voor elektrische zones zoals binnensteden.

BMW Vision M NEXT in beeld.

Bekijk het vooruitstrevende design van de BMW Vision M NEXT vanuit iedere hoek. Wij hebben ook beelden van het interieur voor u klaarstaan. De BMW Vision M NEXT is een studiemodel maar veel designelementen en technologie wordt verwacht terug te keren in toekomstige BMW productiemodellen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW Vision M NEXT