bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW VISION Neue Klasse X.

DE SAV van de toekomst.

Scroll

DE BMW VISION NEUE Klasse X.

De nieuwste Vision Car van BMW belichaamt de visie op de toekomst van de BMW X-modellen. De BMW Vision Neue Klasse X belooft een actieve levensstijl, efficiënte rijprestaties en een krachtige aanwezigheid op de weg. Het heldere ontwerp van het exterieur wordt gecombineerd met een licht en ruim interieur. Innovatieve licht- en geluidseffecten van de nieuwe generatie BMW iDrive tillen de digitale gebruikerservaring naar een intuïtief niveau. Naast de drie kernkenmerken van de Neue Klasse – elektrisch, digitaal en circulair – voegt BMW een vierde dimensie toe: het onmiskenbare rijplezier dat gepaard gaat met nieuwe aandrijf- en ondersteltechnologieën, inclusief de zesde generatie van BMW eDrive. Met het oog op duurzaamheid neemt de BMW Group haar verantwoordelijkheid in alle fasen, van productie tot demontage en recycling.

Vanaf 2025 zal de moederfabriek van BMW in München starten met de productie van de BMW Neue Klasse Sedan.

Benieuwd naar het laatste nieuws over de BMW Vision Neue Klasse X? Schrijf u in voor de nieuwsupdate. Zo bent u als eerste op de hoogte van nieuws over BMW’s toekomstplannen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de BMW Vision NEUE KLASSE X.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijplezier van een nieuwe dimensie.

De highlights van de BMW Vision Neue Klasse X.

Lagere CO2 voetafdruk.

Voor het interieur van de BMW Vision Neue Klasse X is een geheel nieuw oppervlaktemateriaal genaamd “Verdana” ontwikkeld, dat volledig plantaardig, op mineralen gebaseerd en vrij van petroleum is. Dit innovatieve materiaal zal worden gebruikt in het onderste gedeelte van de deurpanelen en in de middenconsole. Daarnaast worden maritieme kunststoffen voor het eerst toegepast in spuitgegoten onderdelen, waarbij deze specifieke componenten voor 30% bestaan uit gerecyclede grondstoffen, zoals afgedankte visnetten.

Deze zorgvuldige materiaalkeuze en constructiemethoden vergemakkelijken de demontage van onderdelen en verbeteren de recyclebaarheid van het voertuig. Zo zijn de sideskirts, front splitter en diffuser vervaardigd uit gerecycled monomateriaal. Dit nieuwe designconcept volgt de principes van de BMW i Vision Circular die in 2021 is geïntroduceerd, waarbij sterk wordt ingezet op componenten van één type materiaal om recycling te vereenvoudigen.

BMW I VISION NEUE KLasse IN BEELD.

Bewonder de BMW Neue Klasse vanuit iedere hoek in onderstaande galerij.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de BMW Vision NEUE KLASSE X.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bidirectioneel laden.

De BMW Neue Klasse modellen die vanaf 2025 worden geproduceerd beschikken over de mogelijkheid om bidirectioneel te laden. Dit betekent dat uw BMW twee kanten op kan laden. Naast het gebruikelijke opladen van de eigen accu kan de BMW ook stroom terug leveren aan uw huishouden of het elektriciteitsnet. U leest meer over deze technologie in ons kennisbankitem.

Loading …

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW Vision Neue Klasse X.

Wordt de BMW Vision Neue Klasse X een productieauto?

De BMW i Vision Neue Klasse X is een studiemodel waarmee BMW de toekomst van mobiliteit in beeld brengt. De BMW Vision Neue Klasse X moet vanaf 2025 in productie gaan. Ontdek meer over de BMW Vision Neue Klasse bij Van Poelgeest.

Hoe ziet het interieur van de BMW Vision Neue Klasse X eruit?

In het interieur van de BMW Vision Neue Klasse X vindt u de volgende generatie BMW iDrive en BMW Panoramic Vision. Dat projecteert over de gehele breedte van de voorruit informatie, van rijgegevens tot entertainment. U mag het helemaal zelf instellen.

HomeBMWBMW Vision Neue Klasse X