Van Poelgeest

BMW 2 Serie Cabrio

De BMW 2 Serie Cabrio geeft u een gevoel van grenzeloze vrijheid. Het verfijnde design met atletische vormen en krachtige motoren is de perfectie combinatie voor ultiem rijplezier. De typische BMW achterwielaandrijving en perfecte gewichtsverdeling zorgen voor een perfecte wegligging.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW 2 Serie, naar een gebruikte BMW 2 Serie of bent u geïnteresseerd in een proefrit of extra informatie? Team Van Poelgeest helpt u graag.

De BMW 2 Serie Cabrio

Leverbaar vanaf € 47.687

Netto bijtelling vanaf € 325


Private lease vanaf € 789


Neem contact met mij op


Design

De BMW 2 Serie Cabrio heeft een grote aantrekkingskracht.

Het wigvormige silhouet heeft een atletische belijning aan de zijkanten. De voorzijde is verfijnd en kenmerkt zich door de nieuw gevormde dubbele niergrille, grote luchtinlaten en lage LED-koplampen. Aan de achterzijde wordt de breedte nog eens extra geaccentueerd dankzij de horizontale lijnen en het lichtdesign.

De cabriokap zorgt voor een duidelijke reductie van geluiden in het interieur en isoleert bovendien uitstekend tegen de kou. De kap is zowel aan de binnen- als buitenkant hoogwaardig afgewerkt. Elektrisch bediende kap kan tijdens het rijden met een snelheid toto 50 km/h volledig automatisch worden geopend en gesloten.

Het langgerekte, wigvormige silhouet vormt een atletische belijning.


Onze voorraad BMW 2 Serie Cabrio


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 2 Serie Cabrio

> BMW 2 Serie Cabrio (2020) Brochure
> BMW 2 Serie Cabrio (01-2020) Prijslijst

Ontdek de BMW 2 Serie Cabrio

Wild, rebels en uniek. De BMW 2 Serie Cabrio en zijn tweelingbroer de BMW 2 Serie Coupé beziten alle kenmerken van een sportieve coupé. Atletisch design en het BMW rijplezier.


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 2 SerieBMW 2 Serie Cabrio