Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW 2 Serie Coupé F22

BMW 2 Serie Coupé F22: compact en vol rijplezier

Is het mogelijk, een compact model met zoveel rijplezier? Ja dat is mogelijk! De BMW 2 Serie Coupé bewijst het, met een geniaal ontworpen exterieur dat snelheid en dynamiek uitstraalt. Voorzien van een rijke standaarduitrusting en een interieur om verliefd op te worden. Waar wacht u nog op? Deze schoonheid wilt gereden worden op de open weg en wij kunnen hem voorzien van een reeks indrukwekkend krachtige motoren voor u.

De BMW 2 Serie Coupé F22

Direct leverbaar uit voorraad.Het spectaculaire BMW 2 Serie Coupé exterieur

De BMW 2 Serie Coupé is voor wie graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Vanuit iedere hoek wekt de coupé enthousiasme. Een compacte schoonheid die met een jonge frisheid komt en tegelijkertijd het roemruchte BMW sportautoverleden eert.

Voorzien van een krachtige aandrijving en voor hoge prestaties afgesteld ophanging, maakt de BMW 2 Serie Coupé gegarandeerd indruk. Compromissen zijn voor andere automodellen, met dit model schaft u een racer aan! En toch is de 2 Serie Coupé ook zeer praktisch voor alledaags gebruik, met luxe opties en accessoires die de elegante uitstraling van de coupé naar nieuwe hoogtes tilt.


BMW 2 Serie Coupé interieur

Het is BMW gelukt om de 2 Serie Coupé nog ruimer en luxer te maken vanbinnen. Het blijft een compacte coupé maar dat merkt u niet van binnen! Bovendien is het gemak ook verbeterd dankzij de verbeterde Driving Assistant, bedienbaar via het perfect geïntegreerde infotainmentscherm in het dashboard. De Driving Assistant helpt u op verschillende manieren tijdens het autorijden en kunt u zelfs onderweg instellen zoals u wilt.

Verder wordt het BMW 2 Serie Coupé interieur voorzien van Active Cruise Control, Speed Limit Info en Parking Assistant. Diverse entertainmentsystemen zijn ook optioneel compatible met de 2 Serie Coupé, evenals luxere bekleding en exclusieve sportstoelen voor.

Sportief rijden met het adaptieve BMW M onderstel. Deze past zich aan, aan uw rijstijl en het wegdek.

BMW 2 Serie Coupé motoren

De BMW 2 Serie Coupé komt met diverse krachtige motoren, zowel benzine als diesel. Dit is het overzicht en het maximale vermogen dat iedere motor produceert.

Benzine
218i – 136 pk
220i – 184 pk
230i – 252 pk
240i – 340 pk

Diesel
218d – 150 pk
220d – 190 pk
225d – 224 pk


BMW 2 Serie Coupé in beeld


Topmodel: de BMW 240i

De BMW 240i Coupé is er voor de meest vastberaden BMW-rijders. Degene die het snelst hun doel willen bereiken en vaart durven te maken. De BMW-rijder die een praktisch auto zoekt maar ook eentje waarmee ze dat heerlijke autosportgevoel krijgen.

BMW heeft de 240i daarom met de krachtigste motor uit de productielijn geleverd, de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 340 pk vermogen. Een geoptimaliseerd koelsysteem en het sportieve M onderstel helpen mee een authentiek racegevoel te creëren.

Meer BMW M-details sieren de BMW 240i Coupé en maken het een auto die exclusiviteit uitstraalt. Luxe en prestaties in een onweerstaanbaar pakket! Alleen de BMW M2 CS overtreft het model qua prestaties en levert comfort in voor de rauwe BMW M-ervaring. Ontdek hier meer over de BMW M2.


Onze voorraad BMW 2 Serie Coupé


BMW 2 Serie Coupé prijzen en brochure

De BMW 2 Serie Coupé is enkel leverbaar uit voorraad bij Van Poelgeest. Bekijk de historische prijslijst.


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 2 SerieBMW 2 Serie Coupé F22