Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé

De nieuwe sportieve standaard: BMW 2 Serie Coupé

Krachtige nieuwe proporties creëren een nieuwe definitie voor dynamiek. De BMW 2 Serie Coupé is volledig vernieuwd en extreem sportief geworden. Met een design dat diagonale vormen en driehoeken op verrassende wijze toepast, een benzinemotor die alles naar een hoger niveau tilt en natuurlijk de iconische achterwielaandrijving. Ontdek de sportcoupé van de toekomst, ontdek de nieuwe BMW 2 Serie Coupé.

De BMW 2 Serie Coupé is vanaf januari 2022 leverbaar bij Van Poelgeest en u kunt hem nu al bestellen. Onze BMW-experts maken graag een vrijblijvend aanbod voor u en u kunt tevens een afspraak voor een proefrit maken.

De BMW 2 Serie Coupé

Leverbaar vanaf januari 2022

Bekijk hier het huidige BMW 2 Serie Coupé model »Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op

Actie: BMW Business Editions
Op de BMW 1, 2, 3, 5 en 6 Serie, de BMW X1, X2, X3, X4, Z4 en i3
Lees verder »

* Met voordeel tot wel € 7.511,00


Nieuwe designtaal voor de BMW 2 Serie Coupé

Volledig vernieuwd, maar veel klassieke eigenschappen van de BMW-carrosserie blijven bestaan. Ze zijn alleen op verrassende wijze toegepast in de BMW 2 Serie Coupé. Neem de iconische nierengrille: in plaats van de klassieke spijlen heeft deze nierengrille expressievolle kleppen. Ze openen of sluiten afhankelijk van of de krachtige motor koelingslucht nodig heeft. Een erg mooi detail dat tegelijk de sportiviteit van de BMW 2 Serie Coupé aanstipt.

Ook het design van de achterzijde is dynamisch. Hoekig, breder dan normaal, met een krachtige uitstraling. Het unieke design van de achterlichten spelen met de werking van licht en schaduw op de carrosserie. Het maakt de BMW 2 Serie Coupé werkelijk een unieke verschijning, die menig voorbijganger de aandacht zal doen trekken.

Nog een innovatie zijn de Bi-LED koplampen, waar het dim- en grootlicht in de rand zijn verwerkt. Zeer effectief en ook nog eens bijzonder sportief ogend.

Meer BMW 2 Serie Coupé exterieuropties zijn leverbaar voor een meerprijs bij Van Poelgeest. Vraag naar de mogelijkheden bij onze BMW-experts.


BMW 2 Serie Coupé heeft het luxe interieur van een sportauto

Ook het BMW 2 Serie Coupé interieur is volledig vernieuwd en focust zich nog meer op een prestatie gedreven rijstijl. Standaard al voorzien van 3-zone airconditioning, parkdistance control voor en achter én een handig opbergpakket. Daarbovenop kunt u diverse BMW M opties en accessoires laten toevoegen, zoals een Hifi systeem, meerdere interieur pakketten met BMW M-details, nappalederen BMW M sportstoelen en een BMW M sportstuurwiel met multifunctionele bediening.

Samen met de digitale cockpit en het intuïtieve infotainmentscherm, geeft de BMW 2 Serie Coupé een futuristisch stijl af. Die gaat prachtig gepaard met het sportautogevoel zodra u de Coupé activeert en lekker gas geeft.

Alle BMW 2 Serie Coupé opties en accessoires worden leverbaar bij Van Poelgeest. Levering start vanaf januari 2022, vraag onze BMW-experts naar de mogelijkheden.

Sportief rijden met het adaptieve BMW M onderstel. Deze past zich aan, aan uw rijstijl en het wegdek.

BMW 2 Serie Coupé modellen

De BMW 2 Serie Coupé komt in 3 modeluitvoeringen naar Van Poelgeest. De standaarduitvoering voor de BMW 220i en 220d Coupé-varianten, is al zeer rijk uitgerust en biedt u ook een extra comfortabel interieur met diverse infotainmentopties.

De BMW 2 Serie M Sport kan met deze variant gecombineerd worden en komt met verschillende BMW M accessoires. Zo is het exterieur en het interieur veel sportiever vormgegeven en voorzien van onder meer het M Aerodynamicapakket, M Hoogglans Shadow Line pakket, het M sportonderstel en het multifunctionele M Sportstuurwiel.

Het topmodel, de BMW M240i Coupé, komt met de volledige BMW M-uitrusting plus meer. Zoals 19 inch lichtmetalen velgen, een Hifi-systeem, Ambiance verlichting en LED-verlichting voor en achter.

Vraag onze BMW-experts naar de bestelmogelijkheden. De nieuwe BMW 2 Serie Coupé wordt januari 2022 leverbaar bij Van Poelgeest.


BMW 2 Serie Coupé motoren

De BMW 2 Serie Coupé komt met diverse krachtige motoren, zowel benzine als diesel. Dit is het overzicht en het maximale vermogen dat iedere motor produceert.

Benzine
218i – 136 pk
220i – 184 pk
230i – 252 pk
240i – 340 pk

Diesel
218d – 150 pk
220d – 190 pk
225d – 224 pk


BMW 2 Serie Coupé in beeld

Voor de nieuwe BMW 2 Serie Coupé komen de Beierse ontwerpers met een volledig andere designvisie. Het gebruik van driehoeken in het exterieur en interieur is ongelofelijk knap gedaan, evenals het diagonale lijnenspel. De elegantie van de coupé hoeft nergens plaats te maken voor de iconische sportiviteit van BMW. Ze werken perfect samen en versterken elkaar zelfs. Dat maakt de BMW 2 Serie Coupé nu al een model waar u niet op uitgekeken raakt. Bewonder de nieuwe 2 Serie in onze beeldgalerij en u bent ook van harte welkom om in 2022 het model bij onze vestigingen van dichtbij te bewonderen. Onze BMW-experts kunnen dan tevens een proefrit voor u inplannen.


Onze voorraad BMW 2 Serie Coupé


BMW 2 Serie Coupé prijzen en brochure

De BMW 2 Serie Coupé is van u voor € 47.645 en wij bieden ook diverse leasemogelijkheden voor dit model. Voor een kleine meerprijs kunt u tevens upgraden naar de BMW 2 Serie Coupé M Sport of de BMW M240i Coupé. Deze uitvoeringen worden allemaal binnenkort leverbaar bij Van Poelgeest en u kunt hier onze volledige prijslijst vinden. Alles opties en accessoires kunt u nu bestellen en onze BMW-experts kunnen u persoonlijk helpen met uw configuratie. Vraag om een vrijblijvend aanbod en rijd binnenkort al in de BMW 2 Serie Coupé.

Ontdek de BMW 2 Serie Coupé

Autovisie test de BMW 2 Serie Coupé

Autovisie mocht een proefversie van de BMW 2 Serie Coupé uitproberen op het parcours. Hun bevindingen met de achterwiel aangedreven BMW, kunt u bekijken in de video hieronder.

Proefrit maken

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé kunt u proef rijden vanaf begin 2022. Wel kunt u rijden in de huidige model BMW 2 Serie Coupé. Plan uw vrijblijvende proefrit via onderstaand formulier.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Uw auto inruilen op een BMW 2 Serie Coupé?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 2 SerieDe nieuwe BMW 2 Serie Coupé