Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW 3 Serie Plug-in Hybride

De BMW 3 Serie PHEV: alles dat u moet weten

Kies voor milieuvriendelijk rijden met de BMW 3 Serie PHEV modellen. De BMW 3 Serie Plug-in Hybrids zijn de BMW 320e en de BMW 330e. Beide uitvoeringen zijn optioneel leverbaar met de gerenommeerde xDrive vierwielaandrijving. Bovendien kunt u zowel de BMW 320e als de BMW 330e bestellen als Sedan en als grotere Touring-uitvoering. Met de gecombineerde kracht van een brandstof- en elektrische motor geniet u altijd van maximaal vermogen én lage kilometerkosten.

De BMW 3 Serie PHEV kopen of wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag een offerte aan dan komen onze BMW-experts u een BMW 3 Serie PHEV prijs leveren. Of ontdek de BMW 3 Serie PHEV en zijn elektrische range zelf en vraag een vrijblijvende proefrit aan. Wij hebben alle uitvoeringen leverbaar en u ontdekt op deze pagina alles over de nieuwe generatie 3 Serie Plug-in Hybrides.

U rijdt de BMW 330e PHEV vanaf € 55.644.

De BMW 3 Serie Plug-in Hybride

Leverbaar vanaf € 51.349


Private Lease BMW 3 Serie Touring 330e vanaf € 895
Offerte aanvragen »

Private Lease BMW 3 Serie Sedan 320e vanaf € 775
Offerte aanvragen »


Neem contact met mij op
BMW 3 Serie Touring hybride

BMW 3 Serie PHEV: de ultieme sportsedan

De BMW 3 Serie wordt ook wel de ultieme sportsedan genoemd, maar klopt dat ook met een plug-in hybrid aandrijving? Absoluut! BMW heeft zichzelf overtroffen met de fenomenale BMW 330e en 320e. Het exterieur is compleet nieuw en gewaagd, met agressieve vormen die zelfs bij stilstand indruk maken. De historie van de sportsedan wordt tegelijkertijd eer aangedaan met wat slimme details, zodat het verleden en de toekomst samenkomen.

BMW 3 Serie Sedan hybride
BMW 3 Serie hybride

Rijd meer dan 60 km volledig elektrisch en lokaal emissievrij.

BMW 330e interieur

BMW 3 Serie PHEV interieur: 320e en 330e uitrusting

Neem plaats in de BMW 3 Serie PHEV en geniet van een nieuw niveau comfort en luxe. De Plug-in Hybrids 320e en 330e worden voorzien van high tech functies voor betere rijprestaties en veiligheid. Bijvoorbeeld Driving Assistant Profession en Parking Assistant: pakketten die u kunnen helpen tijdens het rijden en parkeren. U kunt ze instellen zoals u zelf wilt, net als dat u de BMW 3 Serie PHEV rijstijl volledig kunt aanpassen naar eigen smaak.

Het geavanceerde BMW Curved Display wordt nu standaard geleverd met de nieuwe 3 Serie Hybride. Het 14,9 inch dashboardscherm vloeit naadloos over in het 12,3 inch cockpitscherm.

Natuurlijk horen navigatie en infotainment ook tot de luxe opties die u via het ingebouwde scherm in het dashboard mag bedienen. Vindt de beste route voor uw BMW 3 Serie PHEV, dan doet de Plug-in Hybrid de rest. Het is gegarandeerd genieten in een BMW 330e of BMW 320e.


BMW 3 Serie PHEV vermogen van de motoren.

De BMW 3 Serie PHEV modellen zijn met verschillende motorcombinaties leverbaar en optioneel ook met xDrive vierwielaandrijving. De BMW 330e komt met 2,0 liter viercilinder motor en achttraps automaat. Het maximaal vermogen is 292 pk.

De BMW 320e komt tevens met een 2,0 liter viercilinder en in combinatie met de elektrische motor kunt u rekenen op 204 pk vermogen en 350 Nm. Meer dan voldoende om de topsnelheid van 250 km/u te halen. Met xDrive zijn de BMW 3 Serie PHEV modellen iets minder snel, maar u geniet wel van veel meer koppel.

BMW 330e Plug-in Hybride

BMW 3 Serie Touring hybride

Het bereik: 60 kilometer vol-elektrisch

Wat is het elektrische bereik van de BMW 3 Serie PHEV modellen? De BMW 330e heeft met zijn 12 kWh accupakket op volledig elektrische rijstand zo’n 60 kilometer bereik. De Plug-in Hybrid actieradius is uiteraard veel hoger met gecombineerde motor. De BMW 320e leveren wij tevens standaard met 12 kWh accupakket en voor dit model moet u ook 60 km in gedachte houden.

De BMW 330e xDrive en BMW 320e xDrive hebben vierwielaandrijving wat een paar kilometer van de elektrische actieradius verwijdert. Ook zijn de Touring modelvarianten wat groter wat het bereik wat meer verlaagt.


BMW 3 Serie PHEV in beeld

Bekijk hier al het beeldmateriaal van de BMW Plug-in Hybrides. Bewonder deze hybride schoonheid vanuit elke hoek! Natuurlijk bent u ook van harte welkom om een Van Poelgeest BMW-dealers te bezoeken en de hybride BMW 3 Serie van dichtbij te bewonderen. Wij kunnen tevens een proefrit voor u regelen, zodat u echt goed kennismaakt met de Plug-in Hybride technologie van BMW.


Onze voorraad BMW 3 Serie Plug-in Hybrides


BMW 3 Serie PHEV prijzen en brochures

De BMW 320e rijdt u al vanaf € 51.349. Voor een overzicht van alle BMW 3 Serie prijzen, bekijk hier ons complete overzicht. U vindt ook alle informatie over de opties, accessoires en andere diensten die BMW en Van Poelgeest kunnen leveren voor uw plug-in hybride. Wilt u liever persoonlijk verder geholpen worden door een BMW-expert? Neem contact op met ons of kom gelijk langs bij een Van Poelgeest BMW-dealer.

De brochure en prijslijst zijn binnenkort beschikbaar bij Van Poelgeest BMW.

De pers over de BMW 3 Serie Plug-in Hybride

Wij zijn dol op de BMW 3 Serie maar wat vindt de onafhankelijke media van de plug-in hybride? Autoweek maakte een testvideo van de BMW 330e. Dit vonden ze van het model!

AutoWeek

Autovisie is net zo’n BMW 3-Serie fan als wij! Bekijk hieronder hun recensie van de 3-Serie Touring, waarin ze de BMW op een flinke testrit meenemen.

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW 3 Serie Plug-in Hybride.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Uw auto inruilen op een BMW 3 Serie Plug-in Hybride Sedan?


Veelgestelde vragen over de BMW 3 Serie 330e Sedan

Wat is de prijs van de BMW 330e?

De BMW 330e is verkrijgbaar vanaf € 51.349 bij Van Poelgeest BMW

Wat is het aanbod occasion van de BMW 330e?

Bij Van Poelgeest BMW hebben we altijd ruime voorraad BMW 330e occasions. Bekijk het aanbod hier.

Waar kan ik de specificaties vinden van de BMW 330e?

Lees alles over de specificaties van de iconische sportsedan van BMW qua aandijving, prestaties, verbruik, veiligheid, comfort en nog veel meer bij Van Poelgeest BMW.

Is er een rijtest van de BMW 330e beschikbaar?

Bekijk bij Van Poelgeest BMW de verzameling rijtests van de BMW 330e bij o.a. Autoweek en Autoblog. Of probeer de BMW 330e zelf.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Keurmerk Private Lease

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2023. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

HomeBMWBMW 3 SerieBMW 3 Serie Plug-in Hybride