Van Poelgeest

BMW 3 Serie Sedan

De BMW 3 Serie staat al meer dan veertig jaar in het geheugen gegrift als dé premium middenklasse-sedan met unieke, voor hem kenmerkende, sportieve rijeigenschappen. Het dynamische design, vlotte motorisering, voorbeeldige efficiëntie en meest vooruitstrevende technologieën geeft deze nieuwe BMW 3 Serie alles wat u van hem mag verwachten. De zevende generatie van deze sportsedan legt de lat opnieuw hoger op het gebied van innovatie, kwaliteit en rijplezier.

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich; zowel conventies als verwachtingen. De iconische sportsedan toont wederom dat hij zichzelf blijft verrassen. Met het vernieuwde, stijlvolle design staat hij klaar voor een nieuw tijdperk. Hij wordt aangedreven door nóg krachtigere en efficientere motoren. En beschikt over BMW’s nieuwe Intelligent Personal Assistant; roep “Hey BMW” en bestuur de functionaliteiten van uw BMW, met uw stem.

De BMW 3 Serie Sedan.
Leverbaar vanaf € 47.411
Netto bijtelling vanaf € 323


Private lease vanaf € 599 per maand


Neem contact met mij op


Meer en efficiënter vermogen.

Nieuwe aandrijftechnologie resulteert in meer vermogen, trekkracht en bovenal meer efficiëntie. De BMW 3 Serie is leverbaar met zes verschillende motorvarianten. Gaat u voor een benzinemotor, dan heeft u keuze uit een 320i en 330i. Bij de dieselmotoren is er keuze uit een 318d, 320d (met én zonder xDrive) en 330d. Hierbij loopt het maximale vermogen op tot 265 pk en 580Nm koppel.

De keuze is inmiddels uitgebreid met onder meer de BMW 330e en de snelle BMW M340i.

Een intelligente, digitale assistent aan boord die reageert op het commando “Hey BMW”.


BMW 3 Serie Sedan Occasions en Nieuw op voorraad.Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure

> BMW 3 Serie Sedan (2020) Brochure
> BMW 3 Serie Sedan (01-2020) Prijslijst

Ontdek wat de pers vindt van de BMW 3 Serie

AutoWeek: “Hij is een stuk sportiever dan zijn voorganger. En lichter, en scherper, en mooier, en aerodynamischer, en slimmer. Kortom, het is wederom de beste 3 Serie die BMW heeft gebouwd.”


Uw auto inruilen op een BMW 3 Serie Sedan?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 3 SerieBMW 3 Serie Sedan