Van Poelgeest

BMW 3 Serie 330e Sedan

De BMW 3 Serie staat al meer dan veertig jaar in het geheugen gegrift als dé premium middenklasse-sedan met unieke, voor hem kenmerkende, sportieve rijeigenschappen. De zevende generatie van deze sportsedan legt de lat opnieuw hoger op het gebied van innovatie, kwaliteit en rijplezier. De tweede generatie van de plug-in hybride variant (BMW 330e) maakt zich met zijn meest vooruitstrevende technologie eveneens op om u te verrassen en zoals altijd rijplezier te laten ervaren.

Zodra de nieuwe BMW 330e de weg op gaat, laat hij alles achter zich; zowel conventies als verwachtingen. De iconische sportsedan toont dat sportiviteit uitstekend te combineren is met (volledig) elektrische aandrijving. Met het vernieuwde, stijlvolle design staat hij klaar voor een nieuw tijdperk.

U rijdt de BMW 330e PHEV vanaf € 54.040.

De BMW 330e

Leverbaar vanaf € 54.040


Private lease vanaf € 698


Neem contact met mij op


HET BESTE VAN TWEE WERELDEN, VOOR NOG MEER BESTEMMINGEN.

De nieuwe BMW 330e is geënt op rijplezier, typisch voor BMW, maar dan gecombineerd met vermogen en maximale efficiëntie. De toonaangevende technologie van BMW eDrive maakt dat de nieuwe BMW 330e wordt aangedreven door 252 pk puur rijplezier.

In dit nieuwe model vindt u een grotere volledig elektrische actieradius tot wel 59 km, en aanzienlijk lagere CO2-emissie vanaf 39g/km.

Een intelligente, digitale assistent aan boord die reageert op het commando “Hey BMW”.


Onze voorraad BMW 3 Serie 330e Sedan

Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 330e

> BMW 3 Serie 330e Sedan Brochure
> BMW 3 Serie 330e Sedan (01-2020) Prijslijst

Ontdek wat de pers vindt van de BMW 3 Serie Sedan

AutoWeek: “Hij is een stuk sportiever dan zijn voorganger. En lichter, en scherper, en mooier, en aerodynamischer, en slimmer. Kortom, het is wederom de beste 3 Serie die BMW heeft gebouwd.”


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 3 SerieBMW 3 Serie SedanBMW 3 Serie 330e Sedan