Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW 5 SERIE PLUG-IN hybrides.

HET beste van 2 werelden.

Scroll

Nu te bestellen: de nieuwe bmw 5 serie hybride.

De nieuwe BMW 5 Serie is als een atleet in een maatpak. Netjes en verfijnd op het eerste gezicht, maar daaronder schuilt kracht, emotie en sportiviteit. Een auto die u mee naar het werkt kunt nemen maar die ook heerlijk rijdt over bochtige wegen. Met de BMW 530e beleeft u nóg meer rijplezier dankzij de elektromotor die perfect samenwerkt met de krachtige benzinemotor. Twee motoren leveren flink wat vermogen en met de elektrische aandrijving trekt u tevens bizar snel op!

Naast de BMW 530e is de BMW 550e plug-in hybrid nu ook te bestellen. Met deze motorisering beschikt u over nog meer vermogen en beschikt u over xDrive vierwielaandrijving.

De nieuwe BMW 5 Serie Sedan hybride is nu te bestellen bij Van Poelgeest. Wij verwachten de eerste leveringen in het eerste kwartaal van 2024. Wilt u als eerste rijden in een nieuwe BMW 5 Serie Sedan hybride? Plaats dan nu uw bestelling.

Leverbaar

Vanaf € 70.272

DYNAMISCHER DAN OOIT.

PLUG-IN HYBRID PLEZIER: HET BMW 5 SERIE PHEV EXTERIEUR.

Het BMW 5 Serie plug-in hybrid exterieur is nagenoeg identiek aan de varianten met alleen een verbrandingsmotor. Scherpe uiterlijks die de sportiviteit en levensvreugde van echte BMW’s uitstralen. De voorzijde van de nieuwe BMW 5 Serie hybride valt op door een moderne interpretatie van de kenmerkende dubbele koplampen en de verlichte ‘Iconic Glow’ BMW nierengrille. Eenmaal in beweging zien mensen pas echt de kracht van de BMW 5 Serie PHEV in actie. Dynamische rijprestaties die alleen maar indrukwekkender zijn dankzij de elektrische aandrijving.

De standaard uitrusting is zeer luxe en de BMW 5 Serie PHEV opties zijn even uitgebreid als de andere varianten. Beide uitvoeringen kunt u nu bestellen bij Van Poelgeest.

BMW 5 Serie hybride
BMW 5 Serie hybride interieur

BMW 5 SERIE PHEV PREMIUM INTERIEUR, INFOTAINMENT EN ACCESSOIRES.

Business or pleasure? Waarom niet allebei, want de nieuwe BMW 5 Serie bewijst dat het kan en dat ziet u ook terug in de BMW 5 Serie PHEV modellen. De BMW 530e en 550e zijn allemaal voorzien van een hoogwaardig premium interieur. Licht ontworpen, maar met stevige materialen en genoeg ruimte voor de nieuwste technologie.

De 5 Serie Plug-in Hybrides hebben onder meer een BMW Curved Display dat u ook deels kunt besturen met het multifunctionele stuurwiel en de iDrive knop.

Ten opzichte van het vorige model is de nieuwe generatie 97 mm langer geworden, met een lengte van 5.060 mm in totaal. De breedte nam met 32 mm toe tot 1.900 mm en de hoogte met 36 mm tot 1.515 mm.

BMW 5 Serie Hybride motoren & Prestaties.

De nieuwe BMW 5 Serie PHEV beschikt over 2 verschillende motoriseringen. Zo is er keuze tussen de BMW 530e en BMW 550e aandrijving. Hieronder zetten wij alle specificaties van deze motoren overzichtelijke voor u op en rij.

BMW 530e

– 220 kW (299 pk)
– 450 Nm
– 0 naar 100 km/u in 6,4 seconden
– 102 km elektrische actieradius
– 19,4 kWh accupakket

BMW 550e (xDrive)

– 360 kW (489 pk)
– 700 Nm
– 0 naar 100 km/u in 4,3 seconden
– 90 km elektrische actieradius
– 19,4 kWh accupakket

BMW 5 Serie PHEV UITVOERINGEN.

De BMW 5 Serie hybride zal net als de reguliere BMW 5 Serie leverbaar worden in 3 verschillende pakketten. Dit pakket voor de hybride BMW 5 Serie zal in grote lijnen overeenkomen met de pakketten voor de reguliere 5 Serie. Wanneer BMW de uitvoeringen vrijgeeft voor de nieuwe BMW 5 Serie hybride modellen zullen wij deze hier communiceren.

Benieuwd naar de uitvoeringen van de BMW 5 Serie met volledige benzine of diesel aandrijving?


BMW 5 Serie Hybride in beeld.

De BMW 5 Serie Sedan is officieel onthuld. Bekijk de nieuwe 5 Serie hybride hieronder vanuit alle hoeken.


Onze voorraad BMW 5 Serie Sedan plug-in hybrides.

Wilt u direct rijden in een nieuwe of gebruikte BMW 5 Serie Sedan hybride? Kies dan een model uit onze voorraad en rijd al binnen 2 weken.


BMW 5 SERIE PLUG-IN HYBRIDE PRIJZEN EN BROCHURES.

De BMW 5 Serie Sedan 530e is nu te bestellen vanaf € 70.272 bij Van Poelgeest. De BMW 5 Serie Sedan 550e rijdt u vanaf € 83.349. Onze BMW-experts vertellen u graag meer over alle pakketten en mogelijkheden tijdens een geheel vrijblijvende configuratie afspraak.

BMW 5 Serie hybride prijzen

Uw auto inruilen op een BMW 5 Serie Hybride?


Veelgestelde vragen over de BMW 5 Serie hybride.

Wat is de prijs van de nieuwe BMW 5 Serie hybride?

De BMW 5 Serie Sedan hybride is nu te bestellen vanaf € 70.272 bij Van Poelgeest. Wilt u als meer weten over de nieuwe BMW 5 Serie hybride? Ontdek meer bij Van Poelgeest BMW.

Wanneer wordt de nieuwe BMW 5 Serie Hybride leverbaar?

De hybride BMW 5 Serie wordt in de loop van 2023 te bestellen bij Van Poelgeest. Wij verwachten hem begin 2024 in onze showrooms. Benieuwd naar wat er nu al bekend is over de BMW 5 Serie hybride?. Ontdek alles over de nieuwe BMW 5 Serie hybride bij Van Poelgeest.

Is de BMW 5 Serie hybride zowel leverbaar als Sedan of Touring?

De nieuwe BMW 5 Serie hybride wordt leverbaar als Sedan en Touring variant. Uiteraard in verschillende uitvoeringen.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Keurmerk Private Lease

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2023. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

HomeBMWBMW 5 SerieBMW 5 Serie Plug-in Hybrides