Van Poelgeest

BMW 5 Serie Sedan

De BMW 5 Serie is de belichaming van de business sedan en voldoet aan alle eisen die u kunt verwachten van een auto in deze klasse. Elegant, dynamisch en comfort voor rijplezier in optima forma. De zorgvuldig geselecteerde materialen, zitcomfort en intuïtieve bedieningsconcepten zorgen voor ontspannen reizen in de BMW 5 Serie Sedan.

Krachtige BMW Twinpower Turbo motoren, lichtgewicht constructie en geavanceerde technologieën zoals Integral Active Steering en Adaptive Mode, maken de BMW 5 Serie Sedan intelligent.

De BMW 5 Serie Sedan

Leverbaar vanaf € 58.320

Netto bijtelling vanaf € 398


Private lease vanaf € 879


Neem contact met mij op


Krachtig design

Het interieur van de BMW 5 Serie Sedan is ingericht op de bestuurder, waarbij het middenconsole licht naar de bestuurder is gebogen. Hoogwaardig kwaliteit materialen met oog voor detail en daarbij kenmerkt het interieur zich door zijn innovatieve en intelligente systemen, die de bestuurder om alle wenken bedient.

De bediening van de informatiesystemen is nog eenvoudiger en overzichtelijker. De inrichting van de zes tegels – Navigatie, Media, Communicatie, ConnectedDrive – kunnen zelf worden bepaald en via touch worden bedient. Drie tegels zijn uitgevoerd in live-tegels, zodat u altijd actuele informatie in beeld heeft. In deze zogenoemde iDrive Touch Controller zit tevens een touchpad geïntegreerd waarmee u in uw eigen handschrift een bestemming kunt invoeren in uw navigatie. Met de BMW Gesture control kunt u het systeem ook met gebaren bedienen. Het middenconsole heeft een telefoonverbinding met draadloze oplaadmogelijkheid. Optioneel kunt u met Driving Assistant Plus de BMW 5 Serie Sedan nog meer taken toevertrouwen. Zo kan de BMW sem-autonoom rijden in situaties zoals files, langzaam rijdend verkeer of lange ritten.

Uw systeem met gebaren bedienen, met BMW Gesture Control.


Onze voorraad BMW 5 Serie Sedan


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 5 Serie Sedan

> BMW 5 Serie Sedan (2020) Brochure
> BMW 5 Serie Sedan (01-2020) Prijslijst

Ontdek de BMW 5 Serie Sedan


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 5 SerieBMW 5 Serie Sedan