Van Poelgeest

BMW 8 Serie Cabrio

De BMW 8 Serie cabriolet is elegant en straalt luxe uit met elke scherpe lijn en elk subtiel detail. Een fascinerende auto in elk opzicht. Plezier van open rijden dankzij het elektrisch bedienbare soft-top-dak. De sportief vormgegeven en brede achterzijde benadrukt, samen met de dynamische uitstraling, de ultieme wegligging. Comfort voor lange ritten en rijplezier wanneer u wenst, dat maakt de BMW 8 Serie Cabriolet uniek.

Er is keuze uit een 530 pk sterke benzine-V8, de M850i xDrive, en de 320pk sterke dieselmotor, de 840d xDrive. Met beide motoren bent u voorzien van de 8-traps Steptronic automaat en het onvervalste sportwagenkarakter, dankzij volledige focus op performance, aandrijftechnologie en uniek onderstel.

De BMW 8 Serie Cabrio

Leverbaar vanaf € 123.878

Netto bijtelling vanaf € 856


Private lease vanaf € 2.239
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op


Plezier van open rijden

De klassieke, elektrisch bedienbare soft-top beschikt over een extreem stille werking, minimaal gewicht en optimale geluidsdemping van buitenaf. Hij sluit in 15 seconden met één druk op de knop, met snelheden tot wel 50 km per uur. Standaard uitgevoerd in zwart, maar voor de liefhebber optioneel verkrijgbaar in de kleur Anthrazit Silber.

Genieten in 15 seconden


Onze voorraad BMW 8 Serie Cabrio


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 8 Serie Cabrio

> BMW 8 Serie Cabrio (01-2020) Prijslijst

Ontdek de BMW 8 Serie Cabrio

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW 8 Serie Cabrio.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een BMW 8 Serie Cabrio?


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 8 SerieBMW 8 Serie Cabrio