Van Poelgeest

Nieuwe BMW 8 Serie Coupé

De volledig nieuw ontworpen BMW 8 Serie Coupé combineert dynamiek, optimale balans en betrouwbaarheid met het beste comfort voor lange ritten. Het is een niet eerder vertoonde combinatie van sportiviteit en eigentijdse luxe. Van buiten een opvallend en sportief, van binnen een oase van rust.

Vanaf zijn introductie in november zal de BMW 8 Serie leverbaar zijn als twee modelvarianten, de BMW M850i xDrive Coupé M performance, met V8 Turbomotor, en de BMW 840d xDrive Coupé. De nieuwste generatie M Performance TwinPower Turbo V8 combineert vermogen, 530PK, met een fantastisch uitlaatgeluid. De BMW 840d xDrive Coupé beschikt over een voor BMW traditionele ‘zescilinder-in-lijn’ motor, draait op diesel en levert 320PK. Beide motorvarianten zijn voorzien van een verder ontwikkelde 8-traps Steptronic automaat.

De imposante BMW 8 Serie Coupé is nu in de showroom en te bestellen bij Van Poelgeest.

De BMW 8 Serie Coupé

Leverbaar vanaf € 116.066

Netto bijtelling vanaf € 802


Private lease vanaf € 2.099


Neem contact met mij op


Design

De BMW 8 Serie Coupé maakt indruk tot in de kleinste details. Buitengewone lakkleuren maken hem een indrukwekkende verschijning. Het sportieve interieur, verfijnd met hoogwaardige materialen en gecombineerd met stijlvolle contraststiksels, geeft een uniek en luxueus gevoel. Een interieur met uitgesproken een sportief-elegante ambiance.

“Double-bubble”-dak zoals in klassieke raceauto’s. Minder luchtweerstand, meer hoofdruimte.


Onze voorraad BMW 8 Serie Coupé


Prijzen en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 8 Serie Coupé

> BMW 8 Serie Coupé (2020) Brochure
> BMW 8 Serie Coupé (01-2020) Prijslijst

BMW M850i xDrive First Edition. 1/400

Een zeer exclusieve gelimiteerde uitvoering van de nieuwe BMW 8 Serie Coupé, de BMW M850i xDrive Coupé First Edition. Maximale exclusiviteit gegarandeerd, dankzij de individuele samenstelling van de auto en een oplage van slechts vierhonderd stuks wereldwijd.

Lees meer over de BMW M850i xDrive First Edition


Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 8 SerieNieuwe BMW 8 Serie Coupé