Van Poelgeest

Nieuwe BMW 8 Serie Coupé

De volledig nieuw ontworpen BMW 8 Serie Coupé combineert dynamiek, optimale balans en betrouwbaarheid met het beste comfort voor lange ritten. Het is een niet eerder vertoonde combinatie van sportiviteit en eigentijdse luxe. Van buiten een opvallend en sportief, van binnen een oase van rust.

Vanaf zijn introductie in november zal de BMW 8 Serie leverbaar zijn als twee modelvarianten, de BMW M850i xDrive Coupé M performance, met V8 Turbomotor, en de BMW 840d xDrive Coupé. De nieuwste generatie M Performance TwinPower Turbo V8 combineert vermogen, 530PK, met een fantastisch uitlaatgeluid. De BMW 840d xDrive Coupé beschikt over een voor BMW traditionele ‘zescilinder-in-lijn’ motor, draait op diesel en levert 320PK. Beide motorvarianten zijn voorzien van een verder ontwikkelde 8-traps Steptronic automaat.

De imposante BMW 8 Serie Coupé is nu in de showroom en te bestellen bij Van Poelgeest.

De BMW 8 Serie Coupé

Leverbaar vanaf € 116.066

Netto bijtelling vanaf € 802


Private lease vanaf € 2.099
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op


Design

De BMW 8 Serie Coupé maakt indruk tot in de kleinste details. Buitengewone lakkleuren maken hem een indrukwekkende verschijning. Het sportieve interieur, verfijnd met hoogwaardige materialen en gecombineerd met stijlvolle contraststiksels, geeft een uniek en luxueus gevoel. Een interieur met uitgesproken een sportief-elegante ambiance.

“Double-bubble”-dak zoals in klassieke raceauto’s. Minder luchtweerstand, meer hoofdruimte.


Onze voorraad BMW 8 Serie Coupé


Prijzen en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 8 Serie Coupé

> BMW 8 Serie Coupé (2020) Brochure
> BMW 8 Serie Coupé (01-2020) Prijslijst

BMW M850i xDrive First Edition. 1/400

Een zeer exclusieve gelimiteerde uitvoering van de nieuwe BMW 8 Serie Coupé, de BMW M850i xDrive Coupé First Edition. Maximale exclusiviteit gegarandeerd, dankzij de individuele samenstelling van de auto en een oplage van slechts vierhonderd stuks wereldwijd.

Lees meer over de BMW M850i xDrive First Edition

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW 8 Serie Coupé.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een BMW 8 Serie Coupé?


FAQ

Wat is de prijs van de BMW 8 Serie Coupé?

De nieuwe BMW 8 Serie Coupé is verkrijgbaar vanaf € 116.066 bij Van Poelgeest BMW. Lees hier meer over de BMW 8 Serie Coupé.

Wat is het verschil tussen de BMW 8 Serie Coupé en BMW 8 Serie Gran Coupé?

De BMW 8 Serie Gran Coupé is de uitvoering van de BMW 8 Serie die beschikt over 5 deuren. De BMW 8 Serie Coupé is uitgerust als 3-deurs model. Ontdek alle verschillen tussen deze modellen bij Van Poelgeest BMW.

Hoe ziet het interieur van de BMW 8 Serie Coupé eruit?

Het interieur van de BMW 8 Serie is afgewerkt zoals alleen BMW dat kan. Sportief, luxieus, comfortabel en praktisch. Of gaat u voor uw eigen smaak en kiest u voor BMW individual. Bekijk het luxe interieur van de BMW 8 Serie Coupé hier.

Wat is het aanbod occasion van de BMW 8 Serie Coupé?

Bij van Poelgeest BMW hebben we altijd ruime voorraad BMW 8 Serie Coupé occasions, met de zekerheid van een BMW Dealer én tot wel 2 jaar Premium Selection garantie. Bekijk het aanbod hier.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 8 SerieNieuwe BMW 8 Serie Coupé