Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

De gouden wissel

De Gouden Wissel

Ruil uw auto in en lease een nieuwe BMW.

Met ‘De Gouden Wissel’ bij Van Poelgeest is het leasen van een BMW nu extra aantrekkelijk. U rijdt een gloednieuwe BMW en u krijgt geld terug voor uw huidige auto (ongeacht het merk).

Er zijn verschillende leasevormen en financieringsmogelijkheden. Zo geldt er nu tijdelijk een aantrekkelijke financiering rente vanaf 7,99% bij aanschaf van een nieuwe BMW uit voorraad of 7,99% bij aanschaf van een BMW Occasion.

Uw voordelen

✔ Geld op uw bankrekening

✔ Behoud mobiliteit

✔ U rijdt een nieuwe BMW

✔ Ruime keus lease en financieringsmogelijkheden

Uw mogelijkheden voor de Gouden Wissel

Lease uw BMW

Ruil uw huidige auto in en kies voor BMW Private Lease of Operational Lease. U rijdt dan voor een scherp all-in tarief een nieuwe BMW. U hoeft zo geen grote investering vooraf te doen. In het lease tarief is vrijwel alles in begrepen, u hoeft alleen nog zelf te tanken.

Financier uw BMW Occasion tijdelijk tegen 7,99%

Een BMW Occasion kunt u nu tijdelijk financieren tegen 7,99% rente in combinatie met een BMW Top Cover Verzekering en Service Inclusive. Zo kunt u de aanschafprijs verspreiden over een door u gekozen looptijd. U kunt uw maandbedrag verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken. Het is mogelijk om tussentijds extra af te lossen tegen betaling. In combinatie met een BMW Top Cover Verzekering en Service Inclusive is de financieringsrente nu tijdelijk 7,99% rente. Zo bent u goed verzekerd en kunt u tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst. Aan het einde van de looptijd bent u trotse eigenaar van uw nieuwe BMW.

Financier uw nieuwe BMW uit voorraad voor 7,99% rente

Een nieuw BMW uit voorraad kunt u nu tijdelijk financieren tegen 7,99% rente in combinatie met een BMW Top Cover Verzekering

Vind uw BMW

Bent u klaar voor de Gouden Wissel?

Heeft u uw nieuwe BMW al op het oog? Kies uw model BMW, stel hem geheel naar eigen wens samen en vraag een proefit aan.

*De financieringsrente van 7,99% voor nieuwe BMW’s uit voorraad is enkel geldig op een financiering met een Top Cover verzekering. Voor een financiering zonder Top Cover verzekering geldt een financieringsrente van 8,49%. De financieringsrente van 7,99% voor gebruikte BMW’s uit voorraad is enkel geldig op een financiering met Top Cover verzekering en Service Inclusive.

HomeBMWBMW Acties – Premium DealsDe gouden wissel