Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Cabrio rijden?

De premium BMW Cabrio dealer!

Op zoek naar de BMW Cabrio die perfect past bij uw levensstijl? Dan bent u bij Van Poelgeest aan het juiste adres! Een BMW Cabrio koopt u gelijk uit voorraad of kan geheel naar uw wens geproduceerd en geleverd worden bij een van de Van Poelgeest vestigingen. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk in uw nieuwe BMW Cabrio rijdt en met open dak de weg op kan!

BMW Cabrio

BMW Cabrio voorraad

Van Poelgeest heeft verschillende BMW Cabrio’s meteen uit voorraad leverbaar. U kan bijvoorbeeld de populaire BMW 2 Serie Cabrio vinden in onze showrooms maar ook de BMW 4 Serie Cabrio staat klaar in diverse uitvoeringen. Vraag eenvoudigweg een inruilvoorstel aan of neem telefonisch contact op met onze BMW Cabrio adviseurs. Zij helpen graag en kunnen u alles vertellen over de BMW Cabrio hardtop en andere modeldetails.

BMW Cabrio modellen

Veelgestelde vragen over de BMW Cabrio

Wat is het aanbod cabrio modellen van BMW?

Het aanbod van BMW Cabrio modellen is erg ruim, zo is er op veel BMW modellen een cabrio variant beschikbaar. Bekijk het aanbod BMW Cabrio modellen bij Van Poelgeest BMW.

Zijn er BMW Cabrio occasion modellen beschikbaar?

Bij Van Poelgeest BMW hebben we altijd ruime voorraad BMW Cabrio occasions. Bekijk het aanbod hier.

Zijn er hardtop BMW Cabrio modellen beschikbaar?

De huidige BMW Cabrio modellen zijn alleen beschikbaar met een softtop dak uitvoering. De softtop zorgt voor een duidelijke reductie van geluiden in het interieur en isoleert bovendien uitstekend tegen de kou. De kap is zowel aan de binnen- als buitenkant hoogwaardig afgewerkt. De kap kan tijdens het rijden met een snelheid tot 50 km/h volledig automatisch worden geopend en gesloten. Ervaar de BMW Cabrio bij Van Poelgeest BMW.

HomeBMWBMW Cabrio rijden?