Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i3 2022

De nieuwe BMW i3 Sedan.

De nieuwe BMW i3 is onthuld oor BMW. De unieke elektrische sedan is in lijn worden met de nieuwe BMW 3 Serie Sedan. De details vindt u op deze pagina en Van Poelgeest kijkt ook naar de verdere verwachtingen van de nieuwe BMW i3 Sedan. U vindt hier alle, op dit moment, beschikbare informatie over deze nieuwe elektrische auto.

Exclusief voor de Chinese markt.

De nieuwe BMW i3 is in mei 2022 geïntroduceerd op de Chinese markt waar hij voor nu ook exclusief voor geproduceerd wordt. De BMW i3 eDrive35L voldoet perfect aan de specifieke eisen van Chinese klanten. Of en wanneer de BMW i3 Sedan naar de Nederlandse markt komt is nog niet bekend.

Interesse in de nieuwe BMW i3? Blijf op de hoogte door contact op te nemen met onze BMW-experts, zij laten u weten wanneer er meer bekend is over dit model.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De elektrische BMW 3 Serie.

Op het eerste gezicht valt het al op te maken: de BMW i3 is gelijkgetrokken met de nieuwe BMW 3 Serie. Zo is de elektrische hatchback getransformeerd in de onweerstaanbare sportieve sedan die we nu al kennen.

Dit klopt ook met het Power of Choice-principe dat BMW hanteert. Zo kan u zelf kiezen of u de BMW 3 Serie met brandstofmotor of duurzame elektrische aandrijving wil rijden. Wij verwachten dat de BMW i3 naam blijft bestaan. Ook kunt u alsnog unieke exterieurdetails verwachten voor de i3.

De iconische BMW-grille is zeker aanwezig, maar de luchtinlaat is niet nodig en blijft net zoals bij de BMW i4 dicht. De nieuwe BMW i3 komt ook met diverse blauwe exterieuraccenten. Andere recent uitgebrachte elektrische modellen zoals de i4 en iX3 hebben dit tevens.

BMW i3 eDrive35L.

Met een wielbasis die 11 cm langer is dan die van een standaard 3 Serie, combineert de BMW i3 eDrive35L een eersteklas ervaring op de achterbank met plaatselijk emissievrij rijden. Tegelijkertijd biedt de volledig elektrische vierdeurs sedan alle sportieve rijdynamiek en comfort op lange afstanden.

BMW i3 2022
BMW i3 2022 interieur

Het BMW i3 interieur.

In het luxe interieur van de BMW i3 vinden we het BMW Curved Display. Dit gebogen scherm loopt vloeiend over van de cockpit naar het infotainmentscherm. Niet alleen kunt u zo nog beter alle belangrijke info en instellingen raadplegen, het oogt ook bijzonder strak en elegant. Hetzelfde kan dan gezegd worden van het BMW i3 dashboard.

Met 5 zitplaatsen zijn de comfortopties van de BMW i3 extreem uitgebreid. De BMW i3 heeft toegang tot dezelfde optiepakketten en accessoire niveaus als de huidige BMW 3 Serie.

BMW i3 aandrijving.

De BMW i3 eDrive35L beschikt over een volledig elektrische aandrijving. Deze aandrijving levert maar liefst een max. vermogen van 286 pk en 400 Nm koppel. Met al dat vermogen accelereert de BMW i3 van 0 naar 100 km/u in 6,2 seconden.

De nieuwe BMW i3 beschikt over een 70 kWh groot accupakket. Met dit grote accupakket komt de BMW i3 526 kilometer ver en het opladen van 0 naar 80 procent neemt slechts 35 minuten in beslag.

BMW i3 in beeld.

Ontdek de nieuwe BMW i3 vanuit elke hoek in onderstaande galerij. Wij hopen dat het model in de toekomst in Nederland valt te bewonderen.

BMW i3 Sedan prijs.

De BMW i3 is in China leverbaar voor een omgerekend bedrag van € 47.545. Wanneer er vanuit BMW nieuws komt over het introduceren van de BMW i3 op de Nederlands markt zullen wij dit uiteraard communiceren op deze pagina. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden over nieuws omtrent de BMW i3? Geef u dan op voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over de nieuwe BMW i3 Sedan.

Wanneer wordt de nieuwe BMW i3 leverbaar in Nederland?

De nieuwe BMW i3 is onthuld in 2022 en is momenteel enkel beschikbaar voor de Chinese markt. Wanneer en of de BMW i3 Sedan ook naar Nederland komt is niet bekend. Benieuwd naar deze auto? Ontdek meer over de nieuwe BMW i3 Sedan bij Van Poelgeest.

Wat is de prijs van de nieuwe BMW i3?

In China is de nieuwe BMW i3 omgerekend leverbaar vanaf zo’n € 47.000. Mocht de nieuwe BMW i3 naar Nederland komen zullen wij uiteraard de vanaf prijs communiceren via onze website. Benieuwd naar de nieuwe BMW i3 Sedan? Ontdek meer bij Van Poelgeest.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW i3 2022