Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW M2 Coupé 2022

Verwacht in 2022: De nieuwe BMW M2 Coupé.

BMW werkt aan een modelupdate van de nieuwe BMW M2 Coupé. De nieuwe BMW 2 Serie Coupé is inmiddels alweer een tijdje leverbaar als o.a. M240i variant. Het is daarom ook de verwachting dat de nieuwe BMW M2 Coupé veel weg gaat hebben van de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. De wereldpremière staat naar verwachting gepland voor oktober 2022 gevolgd door de marktintroductie in april 2023.

Interesse? Blijf op de hoogte door contact op te nemen met onze BMW-experts, zij laten u weten wanneer bestellen mogelijk is.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste testfase BMW M2 Coupé

Met nog maar een paar maanden te gaan tot de wereldpremière van de nieuwe BMW M2 is de laatste testfase in de ontwikkeling van de nieuwe high-performance auto in volle gang. De nieuwe BMW M2 biedt volbloed racetechnologie voor op de weg. In overeenstemming met zijn affiniteit met het circuit, werd de rijdynamiek van de auto op de Salzburgring in Oostenrijk intensief getest.


De motor van de nieuwe BMW M2 Coupé 2022

Het vermogen dat onder de motorkap van de nieuwe BMW M2 schuilgaat, wordt geleverd door de beproefde motoren uit de M3 en M4 modellen. De twee verkrijgbare transmissietypen, de handgeschakelde 6-versnellingsbak en de 8-traps M Steptronic versnellingsbak, garanderen dat het vermogen op een uiterst dynamische manier wordt geleverd, waardoor het pure rijplezier opnieuw wordt gedefinieerd. De sportieve rijeigenschappen worden versterkt door het adaptieve M-onderstel en de achterwielaandrijving van de nieuwe BMW M2. Het krachtige remsysteem is afkomstig uit de M3 en M4 en zorgt ervoor dat het vermogen moeiteloos onder controle wordt gehouden.


Nieuwsupdate BMW M2 Coupé

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht over nieuws rondom de nieuwe BMW M2 Coupé? Geef u dan op voor de nieuwsbrief. De wereldpremière staat naar verwachting gepland voor oktober 2022 gevolgd door de marktintroductie in april 2023.

Aanmelden BMW M2 Coupé nieuwsupdate

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Veelgestelde vragen over de nieuwe BMW M2 Coupé

Wanneer wordt de nieuwe BMW M2 Coupé leverbaar?

De wereldpremière staat naar verwachting gepland voor oktober 2022 gevolgd door de marktintroductie in april 2023. Medio 2023 verwachten wij de nieuwe M2 Coupé in de showroom. Ontdek meer bij Van Poelgeest.

Wat is de prijs van de nieuwe BMW M2 Coupé?

De vanafprijs van de nieuwe BMW M2 Coupé is nog niet bekend gemaakt door BMW. Benieuwd naar wat er wel al bekend is over de nieuwe M2 Coupé? Ontdek het bij Van Poelgeest.

Hoeveel pk heeft de nieuwe BMW M2 Coupé?

Waarschijnlijk ligt het aantal PK’s van de nieuwe M2 Coupé tussen 410 en 450pk. BMW heeft nog geen officiële cijfers gedeeld over de prestaties van de nieuwe M2 Coupé. Als eerste op de hoogte zijn van nieuws over de M2 Coupé? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

HomeBMWBMW M2 Coupé 2022