Van Poelgeest

De toekomst van elektrisch rijden is begonnen bij Van Poelgeest. De nieuwe BMW i3 en BMW i3s zijn 100% elektrisch. Ontworpen met als belangrijkste focus duurzaamheid. Het uitzonderlijke interieur design, uitstekende wegligging en prestaties maken de BMW i3 en i3s een genot om in te rijden. Met de volledig elektrische aandrijving BMW eDrive accelereert de BMW i3 in 7,2 seconden van 0 naar 100 km/h. De BMW i3s is hierbij nog een sneller met 6,9 seconden. Met een vermogen van 170 pk en een koppel van 250 Nm, kunt u met de elektromotor tot 200 kilometer emissievrij rijden. Met de nieuwe 120 Ah accu’s is de actieradius verder vergroot tot 310 kilometers. Waar enkele jaren geleden alleen de pioniers kozen voor elektrisch rijden, is het nu een volwaardige optie voor iedereen die de toekomst van het autorijden wil omarmen.

De BMW i3 is verkrijgbaar met een vanafprijs van € 42.299,-
Wilt u meer informatie over de BMW i3 of BMW i3s, onze adviseurs vertellen u graag meer.

 

Leverbaar vanaf € 42.299,-
Netto bijtelling € 57,-
Prive leasen € 499,-

Actieradius

De actieradius van de BMW i3 en i3s is, dankzij de nieuwe 120 Ah accu’s, 310 km in de standaardinstelling comfort. Hiermee is de BMW i3 ideaal voor in de stad met de korte afstanden die worden gereden, maar ook de ritten over langere afstand. Wanneer u langere afstanden wilt rijden dan heeft u een rijbereik van maximaal 260 km. Bij het loslaten van het gaspedaal remt de BMW i3 automatisch af. Hiermee wordt met de energie die vrijkomt de accu opgeladen.

De actieradius van de auto kunt u op verschillende manieren aflezen, waaronder op het dashboard. Op het BMW i navigatiesysteem (optioneel) kunt u de actuele actieradius aflezen en zal deze meest efficiënte route voor u uitstippelen. Ook laat het BMW i navigatiesysteem u zien waar de laadstations zich bevinden.

 • Met aan de voorzijde gesloten niergrillen en krachtige u-vormige koplampen met LED-technologie.
 • De u-vormige achterlichten omvatten achterlicht, remlicht en knipperlicht in een.

BMW i3 voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW i3 voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW i3 modellen of bekijk onze volledige voorraad

HIGHLIGHTS

 

 • 135 kW (184 PK)
 • 6,9 seconden tikken weg terwijl u de BMW i3s van 0 naar 100 accelereert.
 • 14,3 kWh/100 km energieverbruik

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

 • Persoonlijk inruilvoorstel
  Wat is uw auto waard?
 • Offerte aanvragen
  Zonder inruilauto
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

Opladen

Thuis opladen
Er wordt standaard een laadkabel meegeleverd waarmee u de auto kunt opladen aan ieder stopcontact. Het volledig opladen (200 km) duurt dan ongeveer 10 uur.

Wanneer u sneller en met meer comfort wilt opladen, dan kunt u kiezen voor de BMW i Wallbox. Het opladen duurt dan minder dan 3 uur.  De Wallbox wordt door de BMW installatieservice bij u thuis gemonteerd.  Er zijn twee verschillende versies van de BMW i Wallbox beschikbaar. Deze opties bieden bij 3-fasige wisselstroom een laadcapaciteit tot 22kW en kunnen hierdoor de hoogvoltage lithium-ionaccu van de nieuwe BMW i3 en BMW i3s in 2:45 uur van 0 tot 80% opladen. De BMW i Wallbox modellen zijn thuis probleemloos te koppelen aan het privéstroomnet. De gewenste installatie wordt verzorgd door de BMW i installatieservice.

Met BMW i Wallbox Connect bent u gekoppeld aan de BMW Digital Charging Service en heeft u toegang tot meerdere laadfuncties en heeft u de mogelijkheid om de auto op te laden op het meest kostenefficiënte moment.

Onderweg opladen
Het netwerk van laadstations groeit continue, zodat u steeds meer gelegenheden heeft om onderweg op te laden. Een goede reden dus om er met uw BMW i3 op uit te gaan. Met de speciale BMW laadkabel met een genormeerde stekker (ECE-norm) voor openbare laadstations kunt u in minder dan 3 uur de BMW i3 voor 80% opladen in de hele EU.  De mobiliteitsservice ChargeNow voegt de laadstations van verschillende aanbieders samen tot een groot netwerk, zodat u gemakkelijk onderweg kunt opladen.

Met BMW Connected (App) worden in uw navigatiesysteem de beschikbare laadstations in de buurt getoond.

Aantrekkelijk voor de ZZP’er

Bij elektrisch rijden denken veel ZZP’ers aan de woorden actieradius, kosten en lange oplaadtijd. Maar deze woorden zijn al lang geen argument meer om niet over te stappen op een elektrische auto. Daarbij profiteer je van een gunstige bijtellingsregelgeving, waarmee je tot duizenden euro’s netto voordeel hebt.

Is een BMW i3 qua verbruik goedkoper dan een auto op benzine of diesel?
Ja, wanneer u elektrisch rijdt heeft u te maken met veel lagere verbruikskosten dan bij het rijden op benzine of diesel. Ook is het belangrijk om te weten dat de BMW i3 en i3s géén CO² uitstoten en dat het rijden met de BMW i3 door de overheid gestimuleerd wordt. U betaalt in ieder geval tot en met 2020 géén wegenbelasting.

Zijn er fiscale voordelen van toepassing op elektrisch rijden?
Ondanks de afschaffing van vrijstelling op fiscale bijtelling zijn de BMW i3 en i3s nog steeds te rijden met een lage bijtelling van 4%, terwijl dit bij reguliere auto’s 22% is. Daarnaast heeft de ZZP’er het voordeel van Milieu Investeringsaftrek, een aftrekpost voor alle milieuvriendelijke investeringen die voor het bedrijf gemaakt worden.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en voordelen van elektrisch rijden als ZZP’er, neem gerust contact op.

HomeBMWModellenBMW i3 en i3s