Van Poelgeest

De leider is er en laat iedereen weten wie de baas is: de nieuwe BMW X5. De jarenlang onbetwiste nummer één in het SUV-segment is herboren, een nieuw tijdperk is aangebroken voor de BMW X5. De vierde generatie van de BMW X5 maakt indruk met al zijn innovaties en zijn vernieuwde, moderne, krachtige, uiterlijk. Het vermogen om off-road op pad te gaan is uiteraard gecombineerd met rijdynamiek die u alleen bij BMW vindt.

De nieuwe BMW X5 opent een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van de BMW X familie grondlegger. Deze BMW biedt een nieuw design, meer comfort, sportiever rijgedrag en de nieuwste innovatieve voorzieningen. Zo is hij het eerste model met BMW Live Cockpit Professional met twee 12,3 inch schermen.

Van buiten is de BMW X5 beduidend groter en krachtiger dan zijn voorganger, een designtaal die nieuw is voor de BMW X modellen. Krachtig gevormde oppervlakken, scherpe lijnen. De grote nierengrille van BMW heeft een omlijsting uit één stuk, de achterlichtunits hebben een driedimensionale vorm.

Leverbaar vanaf € 93.295,-

DE ONBETWISTE LEIDER

De nieuwe BMW X5 is standaard voorzien van een uitgebreide uitrusting. Dankzij BMW Laserlight heeft u vele malen meer zicht in het donker. De Laserlight techniek zorgt voor verbeterde lichtdistributie en zicht in het donker, tot wel 500 meter afstand. Driving Assistant Professional doet met, onder meer, Steering Assistant een grote stap in de richting van autonoom rijden. Een compleet nieuwe manier van rijden ontdek je met de nieuwe BMW Live Cockpit Professional. De BMW X5 is voorzien van 12,3-inch schermen waarop uw snelheid, navigatie en infotainment te zien is.

  • Het innovatieve zenuwcentrum van de BMW X5
  • Wéér een stap in de richting van autonoom rijden

BMW X5 voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW X5 voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW X5 modellen of bekijk onze volledige voorraad

BMW X5 xDrive45e iPerformance

In de loop van 2019 zal de BMW X5 ook beschikbaar komen met een hybride aandrijving. Deze uitvoering beschikt over een nóg krachtigere BMW TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor en de uiterst efficiënte eDrive elektromotor. Het gecombineerde vermogen bedraagt 394pk en zorgt er, samen met 600 Nm koppel, voor dat de X5 Plug-in Hybride goed is voor een acceleratie van 0 tot 100 km/h in slechts 5,6 seconden. Indrukwekkende performance gecombineerd met de duurzaamheid van de toekomst.

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

  • Persoonlijk inruilvoorstel
    Wat is uw auto waard?
  • Offerte aanvragen
    Zonder inruilauto
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW X5