Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW en Kith starten seizoen 2 van hun succesvolle samenwerking met de BMW i4 M50

BMW en Kith starten seizoen 2 van hun succesvolle samenwerking met de BMW i4 M50

BMW introduceert een zeer gelimiteerde i4 met unieke Kith-kenmerken. De BMW i4 M50 is niet alleen de eerste volledig elektrische M model, maar ook de tweede BMW M die de New Yorkse ontwerper Ronnie Fieg exclusief heeft ontworpen als onderdeel van de samenwerking tussen zijn merk, Kith, en BMW M GmbH.

Er worden slechts zeven exemplaren van de BMW i4 M50 by Kith geproduceerd. Ter gelegenheid van de limited edition verkoopt Kith in haar winkels over de hele wereld en online een 51-delige collectie bestaande uit kleding en accessoires, geïnspireerd op de kleuren van de Kith Vitality Green autolak en de lederkleur BMW Individual Caramel Merino.

BMW kiest voor Kith Vitality Green

Voor het eerst vernoemt BMW een nieuwe kleur naar een merkpartner: Kith Vitality Green is een rijk donkergroen dat niet verkrijgbaar is op modellen uit de serieproductie. BMW veranderde twee jaar geleden voor het eerst zijn merkembleem voor een samenwerkingspartner. Het bekende BMW embleem werd dit keer opnieuw gewijzigd: een extra ring in de kleur Kith Vitality Green werd toegevoegd rond het merklogo dat de motorkap van de BMW i4 M50 by Kith siert. Kith Vitality Green is de kleur waarin alle auto’s van het samenwerkingsverband zijn gespoten.

Harmonieus geheel in Caramel

Ook de interieurdelen van de BMW i4 M50 by Kith zijn bijzonder harmonieus op elkaar afgestemd in de kleur Caramel. De kniekussens, de stuurkolom, de zittingen en de  zijpanelen, alsmede het onderste deel van de A- en B-stijlen zijn allemaal bekleed met merinoleder. De vloermatten voor en achter zijn ook afgezet met karamelkleurig leer en voorzien van een opgestikt M logo, dat is veranderd in Kith, en de M strepen. Op de hoofdsteunen en op de middenarmsteun voor zijn Kith-letters in reliëf aangebracht. ‘KITH Exclusive Edition’ is met een laser in de bekleding gegraveerd.

Naast de standaarduitrusting van de BMW i4 M50 en de specifieke omvang van de Kith-samenwerking, is het model standaard uitgerust met enkele speciale features. Naast het adaptieve M onderstel zijn dat de M sportremmen met rode remklauwen, het M aerodynamicapakket en de BMW Individual Shadow Line verlichting. Ook de Professional en Plus rijassistenten dragen bij aan het luxueuze rijgevoel, evenals het elektrisch bedienbare glazen schuifdak, de fraaie eikenhouten interieurdelen en de M hoogglans Shadow Line sierdelen aan de buitenzijde. Ook aan boord is het Harman/Kardon surround sound audiosysteem, dat de perfecte soundtrack biedt in de BMW i4 M50 by Kith.

Uw woning van energie voorzien met uw BMW

Overzicht

Prijs BMW M3 Touring bekendgemaakt

HomeBMWNieuwsBMW en Kith starten seizoen 2 van hun succesvolle samenwerking met de BMW i4 M50