Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW X2 M35i

Sportiviteit gecombineerd met een uniek uiterlijk – de formule voor de BMW X2 die in maart 2018 op de markt kwam. Met zijn opvallende design heeft de BMW X2 een nieuw stukje markt aangeboord.

Nu is het tijd voor zijn stoere broer, door M Performance geprepareerd. Een brede grille, bestaande uit dubbele nieren in Cerium Grey, kenmerkt het front van de nieuwe BMW X2 M35i. De luchtinlaten en spiegelkappen zijn in deze lijn doorgetrokken en complementeren het stoere uiterlijk met eveneens Cerium Grey. Aan de achterkant van de auto bevind zich, onder de M achterspoiler en boven de twee Cerium Grey uitlaatpijpen, het BMW X2 M35i embleem.

En dát embleem kan maar één ding betekenen: optimaal rijplezier met de 306 pk sterke M35i motorisering. Het maximale koppel loopt op tot 450 Nm. Om deze hoeveelheid vermogen over te brengen op het wegdek is de BMW X2 M35i standaard voorzien van intelligente vierwielaandrijving, xDrive, gecombineerd met een 8-traps Steptronic automaat. Deze auto heeft voor het behalen van optimale prestaties een uitgebreide behandeling ondergaan bij M Performance en bereikt dankzij Launch Control de 100 km/h in 4,9 seconden.

Deze trendsettende krachtpatser is vanaf maart 2019 leverbaar bij Van Poelgeest. Zodra er meer bekent is informeren wij u graag. Meld u hiervoor onderaan de pagina aan voor onze nieuwsbrief.

Nieuwe BMW 3 Serie

Overzicht

Het doek is van de BMW 8 Serie Cabrio

HomeBMWNieuwsBMW X2 M35i