bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Nieuwe BMW 3 Serie

Update: 11-2-2019
Inmiddels komt de nieuwe BMW 3 Serie bijzonder dichtbij. Nog minder dan een maand voordat deze absolute top-auto te ontdekken is in onze showrooms en tevens klaar staat voor een proefrit waarbij u de nieuwe definitie van aantrekkingskracht ervaart.

Ontdek de BMW 3 Serie

Update: 28-9-2018
Hoewel de officiële marktintroductie pas op 2 oktober zal zijn, is er genoeg te vinden over de toekomstige BMW 3 Serie. Deze nieuwe aanwinst in het premium-sedan-segment, die succesvoller dan ooit zal gaan zijn, zal u binnenkort verrassen. Wij zetten graag de voor nu bekende highlights op een rij.

In onderstaande in de fabriek opgenomen video zie je een aantal belangrijke kenmerken, die ons een hint geven van belangrijkste details. Zo zijn er “Sculptured 3D full-LED”-achterlichten te zien, zoals ook op de huidige BMW X4. Ook is er een nieuwe aanblik wat betreft de koplampen, deze zijn in een fris, nieuw jasje gestoken. Op diverse fora wordt gespeculeerd over de lakkleur op de BMW 3 Serie in deze video; zal het een nieuwe kleur zijn? Barcelona Blue? Een ander detail is het digitale instrumentpaneel, een aanvulling die de BMW 3 Serie compleet en klaar voor de toekomst maakt.

Verder zijn er een aantal foto’s online verschenen waarop nóg meer details zichtbaar zijn. Zo zie je bijvoorbeeld een bijzondere wijziging van de traditionele hoffmeister-knik, maar ook ‘dubbele’ nieren -de grille waarbij de twee delen aan elkaar vast zitten-. Een ander detail is de oplopende kofferbak-klep waardoor de auto een sportievere, coupé-achtige, lijn krijgt.

Wij kunnen niet wachten om deze nieuwe sportsedan aan u te mogen voorstellen. Op dinsdag 2 oktober zal hij zijn debuut maken op de Mondial de l’Automobile 2018 show in Parijs. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe BMW 3 Serie Sedan? Meld u dan aan.

Zakenauto van het Jaar 2019: BMW 5 Serie

Overzicht

BMW X2 M35i

HomeBMWNieuwsNieuwe BMW 3 Serie