bmw-greybmw-i-greybmw-i-whitebmw-m-greybmw-m-whitebmw-whiteicon-aftersales-miniicon-aftersalesicon-arrow-left-miniicon-arrow-lefticon-arrow-right-miniicon-arrow-righticon-aticon-calculator-miniicon-calculatoricon-calendaricon-cars-miniicon-carsicon-checkicon-compareicon-crossicon-downloadIcon-elektricicon-facebookicon-fullscreenicon-gasolineicon-google-plusicon-gridicon-homeicon-infoicon-instagramicon-linkedinicon-listicon-mailicon-markericon-mobileicon-navigation-toggleicon-peopleicon-phone-miniicon-phoneicon-pinteresticon-printicon-recycleicon-searchicon-shareicon-star-filledicon-staricon-tickicon-toggleicon-whatsapp-filledicon-whatsappicon-wheelicon-xicon-youtubelogo-google-colorlogo-google-glogo-googleminitransmission
Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Nieuwe generatie BMW X5

De vierde generatie van de BMW X5 maakt indruk met al zijn innovaties en zijn vernieuwde, moderne, krachtige, uiterlijk. Het vermogen om off-road op pad te gaan is uiteraard gecombineerd met rijdynamiek die u alleen bij BMW vindt.

De nieuwe BMW X5 opent een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van de BMW X familie grondlegger. Deze BMW biedt een nieuw design, meer comfort, sportiever rijgedrag en de nieuwste innovatieve voorzieningen. Zo is hij het eerste model met BMW Live Cockpit Professional met twee 12,3 inch schermen.

Van buiten is de BMW X5 beduidend groter en krachtiger dan zijn voorganger, een designtaal die nieuw is voor de BMW X modellen. Krachtig gevormde oppervlakken, scherpe lijnen. De grote nierengrille van BMW heeft een omlijsting uit één stuk, de achterlichtunits hebben een driedimensionale vorm.

Vanaf de introductie biedt BMW keuze uit drie motoren. De zescilinder-in-lijn benzine motor met 340 pk in de BMW X5 xDrive40i. Dieselmotoren zijn te vinden in de vorm van de X5 xDrive30d en X5 M50d, met respectievelijk 265pk en 400pk. BMW xDrive intelligente vierwielaandrijving is standaard, met nieuwe, efficiëntere besturingstechniek en met nadruk op aandrijving op de achterwielen.

De BMW fabriek in Spartanburg (VS) zal de productie van de nieuwe BMW X5 voor rekening nemen, bij Van Poelgeest laten wij hem u graag ontdekken vanaf november 2018. Zodra er meer bekent is informeren wij u graag. Meld u hiervoor onderaan de pagina aan voor onze nieuwsbrief.

De nieuwe BMW 8 Serie Coupé

Overzicht

BMW M5 Competition

HomeBMWNieuwsNieuwe generatie BMW X5